Utesäljare sökes till Motala

Utesäljare sökes till Motala

Vill du jobba med blommor i dagligvaruhandeln? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Denna tjänst som utesäljare innebär att förse företagets befintliga kunder med blommor i butik. Du ser till att blomsteravdelningarna i butikerna sköts med kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar som t.ex. exponering, pris/info-skyltning, beställning och upplockning av blommor. Arbetet innebär hög grad av service och kundkontakt.

Tjänsten innebär att du med egen bil kommer förflytta dig mellan kundens butiker i Motala med omnejd, där milersättning utgår. Arbetet är förlagt vardagar, 30-35 timmar i veckan som du själv planerar utifrån vilka dagar det kommer leveranser till de olika butikerna.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett naturligt driv och ett stort engagemang i ditt arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och du har även förmågan att samarbeta då du har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. Du har en genuin känsla för service och har alltid kunden i fokus. Vi ser gärna att du har en god planering- och organisationsförmåga.

För att trivas i denna tjänst är du väldigt flexibel då rollen innebär mycket resande. Tidigare erfarenhet av försäljning eller arbete i butik är meriterande. Krav för tjänsten är körkort och tillgång till egen bil samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Detta är en rekrytering och du som blir aktuell för tjänsten kommer att bli anställd direkt av vårt kundföretag men StudentConsulting håller i en del av rekryteringsprocessen. Låter jobbet som något för dig så tycker vi att du ska söka tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com