Beredare/beräkningsingenjör till Specma Wiro

Beredare/beräkningsingenjör till Specma Wiro

För Specma Wiro i Motalas räkning söker vi nu en beredare/beräkningsingenjör. Vill du jobba i en platt organisation med stark teamkänsla? Tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Om kundföretaget

Specma Wiro AB tillverkar och säljer flexibla rörsystem för transport av gaser och vätskor. Huvudkontoret ligger i Motala och där sker även vår produktion med svetsning och montering. Vi skräddarsyr slangar och rörsystem till kunder när stora krav ställs på tålighet, säkerhet och hygien. Våra produkter är metallslang, rörsystem, PTFE-slang, högtrycksslang (gasslang) och kompensatorer. På Specma Wiro jobbar cirka 55 anställda och omsättningen uppgår till 120 Mkr. Vi ingår i Specma koncernen med 1500 MKr i omsättning.

www.wiro.se

Dina arbetsuppgifter

I rollen som beredare/beräkningsingenjör kommer du att fungera som en länk mellan försäljning och produktion, där kontakt med företagets alla funktioner ingår samt med externa kunder och leverantörer. Som beredare/beräkningsingenjör upprättar du tillverkningsstruktur i form av rätt material, operationer och instruktioner för att uppnå effektiv och kvalitetssäker produktion. Vidare kommer du att utföra tekniska beräkningar såsom hållfasthetsberäkningar, flödesberäkningar samt val av rätt standard/beräkningsmodell.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning och som har grundläggande teoretisk kunskap om olika produktionsmetoder såsom svetsning och skärande bearbetning. Vidare behöver du ha god kunskap i användande av Office-paketet och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Goda kunskaper i ritningsläsning och hållfasthetsberäkning är meriterande.

Som person bör du vara strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten samt gilla problemlösning. Du har ett gott ordningssinne och har lätt för att samarbeta med andra.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 44 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se