Bilsäljare

Bilsäljare

Om företaget:
Skobes genomsyras av "personligt hela vägen" vilket innebär att Du har en äkta vilja att ge god, personlig service och ta hand om våra kunder på bästa möjliga sätt. Det är av yttersta vikt att våra medarbetare är både kompetenta och engagerade och därför är vi beredda att investera i dig. Utöver ett roligt, utmanande och tillfredsställande arbete erbjuder vi också möjlighet till kompetensutveckling. Självklart får du också en god introduktion i vår Skobesanda när du börjar för att snabbt komma in i verksamheten och företagskulturen.

Om tjänsten:
Är Du en driven affärskvinna/ affärsman?
Vill Du arbeta med några av världens starkaste varumärken i ett fritt och självständigt jobb?
Då kan Du vara rätt person för uppdraget som säljare hos oss på Skobes.
Ditt uppdrag består i att sälja kompletta bilägarlösningar. Volvo, Renault och Dacia är några av de bilmärken som ligger i absolut framkant vad gäller varumärkesstyrka, kvalité, modellprogram och volym. För att nå framgång på den här posten behöver Du ha ett starkt intresse för, och erfarenhet av, säljarbete, en god planerings- och organisationsförmåga, förmåga att bygga starka relationer samt ett utpräglat sinne för affärer. Tjänsten är inriktad mot företagsförsäljning.

Du är en utåtriktad, positiv person som har lätt för att skapa kontakter och har en väl utvecklad känsla för service. Kundomsorg är av högsta prioritet. Du är dessutom flexibel och har en stor portion eget driv.

B-körkort erfordras.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Jens Bergengren, försäljningschef Skobes Bil i Motala, via e-post jens.bergengren@skobes.se eller tel. 0141-22 75 21

Välkommen att skicka din ansökan senast den 23 november via e-post till jens.bergengren@skobes.se
Mer info
Kontaktperson Jens Bergengren
Telefon 0141-22 75 21
Område Motala
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (2 dagar kvar)