Vi söker en Fastighetsskötare till Motala

Vi söker en Fastighetsskötare till Motala

Vi fortsätter att växa och vill nu utöka vår organisation med en erfaren fastighetsskötare. Du kommer i huvudsak att ansvara för drift och underhåll av bolagets fastigheter i Motala med omnejd tillsammans i en grupp om 1 förvaltare, 1 uthyrare, 3 fastighetsskötare. Det är högt tempo, positiv anda och det händer mycket i regionen och i bolaget. Vi söker nu en driven och tekniskt kunnig person som trivs med att möta kunder och som vill fortsätta utveckla och optimera driften för våra fastigheter.

Vill du arbeta i en bred roll där du får stort eget ansvar för spännande fastigheter i Motala? Söker du möjlighet att utvecklas hos en långsiktig fastighetsägare? Då kanske detta är något för dig!

Tjänsten
I rollen som fastighetsskötare blir du ansiktet utåt för SBB Norden och du jobbar i nära samarbete med hyresgästerna. Du ansvarar för löpande drift, skötsel underhåll och reparationer och för den löpande hyresgästkontakten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
 • Ansvara för den dagliga kontakten med och informationen till hyresgäster/kunder
 • Ansvara för byggnadens löpande drift, skötsel, underhåll, felanmälan och reparationer
 • Utföra löpande och planerade/oplanerade reparationer och underhåll
 • Leda och samordna reparationsarbeten
 • Biträder i övrigt förvaltaren enligt givna direktiv
 • Arbeta förebyggande med tillsyn, skötsel, optimering, energi och förbättringar av byggnad och fastighetstekniska system.
Din bakgrund och person
 • Fastighetsskötar-utbildning eller annan likvärdig utbildning eller motsvarande kompetens genom erfarenhet.
 • Vana från datoriserade styr- och övervakningssystem
 • Bred erfarenhet som fastighetsskötare
 • B-Körkort
 • Kunskap inom VVS samt EL är meriterande
 • Svenska och i både tal och skrift
Som person är du serviceinriktad, engagerad och självgående. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. Du värdesätter att få jobba långsiktigt i en platt organisation med ett öppet klimat och goda möjligheter till egen utveckling. Rollen är bred med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Du ingår i en region som gör mycket saker tillsammans och som har god teamkänsla. Som anställd hos SBB Norden får du möjlighet att bygga långsiktiga relationer både med kunder och leverantörer då vi förvärvar men sällan avyttrar fastigheter. Med kunniga och engagerade medarbetare ser vi till att uppfylla hyresgästernas behov och önskemål.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 6 September 2019 till hr@sbbnorden.se. Märk er ansökan med "fastighetsskötare Motala"

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du välkommen att kontakta Förvaltare Viktor Svahn på telefon 0702-270 248.

Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 sept 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Samhällsbyggnadsbolaget grundades av Ilija Batljan 2016. Affärsidén kommer från grundarens stora samhällsengagemang. Bolagets fokus är långsiktigt ägande av bostads- och samhällsfastigheter samt utvecklingsfastigheter.

Med hjälp av ett starkt kassaflöde och långa hyreskontrakt kan företaget fortsätta utvecklas och expandera. Tack vare vårt fokus på långsiktighet kan vi uppfylla vår ambition att bli Nordens största bolag för bostäder och samhällsfastigheter. Idag innehar bolaget ett fastighetsbestånd till ett värde av 25 miljarder.

SBB tilldelades pris som Årets fastighetsbolag vid Fastighetsgalan 2018. Läs mer om vår verksamhet på www.sbbnorden.se