Tekniskt stöd (ventilation) till Rasch

Tekniskt stöd (ventilation) till Rasch

Välkommen att söka en tjänst hos Rasch i Motala, en av Sveriges ledande tillverkare och utvecklare av ventilationsprodukter.
Du kan söka utan CV genom att besvara frågorna under "Ansök direkt utan CV & personligt brev", alternativt söka med CV under "Tack för ditt intresse för tjänsten" längt ner på sidan.

Om kundföretaget

Rasch AB utvecklar och tillverkar produkter för ventilation och har idag ca 85 st anställda. Redan på 30-talet var Rasch igång med sin verksamhet i Motala. Idag står den 10 000 kvadratmeter stora anläggningen i Motala till förfogande med en toppmodern maskinpark för en flexibel tillverkning med möjlighet till snabb omställning mellan tillverkning av större serier och enstaka special- och projektanpassade produkter. Här finns också en utvecklingsavdelning med eget laboratorium samt ett stort lager med lagerhållning av standardprodukter. Rasch ingår i den Boråsbaserade koncernen Hydria Group med totalt ca 200 anställda. Försäljning sker via systerbolagen Bevent Rasch och Rasch Direct som finns i Borås och Stockholm. Läs mer på www.rasch.se, www.bevent-rasch.se och www.hydria.se

Dina arbetsuppgifter

I din roll stöttar du såväl säljorganisationen, som utveckling, konstruktion och produktion i olika tekniska ärenden för att Rasch på bästa sätt kunna ge kunden support före, under och efter ett köp. En del av ditt ansvarsområde är reklamationer, där du ansvarar för reklamationshanteringen via intranätet. Du analyserar reklamationsärenden, föreslår åtgärder i samråd med andra interna funktioner, följer upp och genomför vid behov fältbesök. Vidare är kvalitetsfrågor och provning två viktiga områden i tjänsten.

I korthet:
  • Teknisk support
  • Reklamationer
  • Förbättringar och utveckling av reklamationshanteringssystem
  • Leverantörskvalitet
  • Produktionssupport i produkt- och kvalitetsfrågor
  • Provning i labb
  • Dokumentation från provning i labb
  • Kvalitetssystem (uppdatering av rutiner och instruktioner kopplade till ditt arbetsområde)
Rasch som arbetsgivare är måna om sina medarbetares kompetensutveckling och erbjuder ambitiösa program för intern- och externutbildning.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från ventilationsbranschen (alt. fastighetsautomation) och stor teknisk förståelse inom området. Vi tror att du kan ha en bakgrund från såväl projektering av ventilationssystem, som installation, service och underhåll. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med kvalitetsfrågor, support, reklamationer, dokumentation eller andra liknande arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Vidare är du kvalitetsmedveten och har förmågan att skapa god struktur i ditt arbete. Du tar dig an tekniska utmaningar med stor nyfikenhet och drivs av att tillsammans med andra bidra till ökad kundnöjdhet.

Övriga krav:
Flytande svenska i tal och skrift
Engelska på konversationsnivå
Körkort (B)

Tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort: Motala

Om vårt företag

I denna rekrytering samarbetar Rasch med rekryteringsföretaget OnePartnerGroup. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar.
Vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Julia Hermansson på julia.hermansson@onepartnergroup.se eller 070 943 57 85.
Mer info
Kontaktperson Julia Hermansson
Telefon 0142-60 20 64
Område Motala
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 10 feb (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se