Uthyrare till Ramirent Motala

Uthyrare till Ramirent Motala

Om kundföretaget

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar kunders verksamhet. Bland våra kunder märks företag inom såväl bygg- och övrig industri samt offentliga sektorn och privatpersoner.

Ramirent AB ingår i den finska Ramirent koncernen, som har verksamhet i tio länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent - More Than Machines

Dina arbetsuppgifter
 • Hyra ut maskiner och material till kund
 • Kontaktperson och rådgivare vid beställning per telefon och kundmottagning över disk till kund
 • Aktiv i merförsäljningsarbetet
 • Registrera uppgifter i verksamhetssystem
 • Ta emot maskiner och material som kommer i retur från kund
Din profil

Vi söker dig som utåtriktad, serviceorienterad och alltid sätter kunden i främsta ledet. Vi ser att du är lösningsorienterad, lyhörd och där du snabbt och effektivt kan identifiera kundens behov. Vidare är du resultatinriktad och ser möjligheterna till merförsäljning. För att trivas i rollen bör du känna dig trygg med att arbeta självständigt, vågar ta egna initiativ samt hjälpa till där det behövs. Då arbetet kräver en del administrativt arbete i system ser vi att du har goda IT kunskaper. Arbetet kräver ett högt säkerhetstänk så vi ser att du är ansvarsfull och noggrann.

Du som söker har
 • Tidigare erfarenhet av maskinuthyrningsbranschen eller närliggande bransch
 • Gymnasieutbildning
 • Erfaren av att arbeta i affärssystem
 • Goda datakunskaper
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort
Meriterande
 • Erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Axion
 • Truckkort
Om kunden

Vad Ramirent erbjuder
På Ramirents kundcenter arbetar vi tätt tillsammans där samarbete/laganda och god kommunikationsförmåga är förutsättningar för att trivas och göra ett bra arbete. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en internationell koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang med hög servicenivå.

I denna rekrytering samarbetar Ramirent med OnePartnerGroup. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Viktoria Martinsson på viktoria.martinsson@onepartnergroup.se

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 28 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se