Ekonomiassistent till konsultuppdrag

Ekonomiassistent till konsultuppdrag

Just nu söker vi på OnePartnerGroup en ekonomiassistent för konsultuppdrag hos vår kund i Motala. Uppdraget är ett föräldravikariat på cirka ett år, med planerad start efter årsskiftet. Möjlighet till deltidsarbete finns.

Vi jobbar i den här processen med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos vår kund i Motala kommer du att ansvara för kund- och leverantörsreskontra. Vidare fungerar du som ett stöd för ekonomichefen och avlastar denne i alla delar av ekonomiområdet.

Din profil

Vi söker dig som har:
  • relevant eftergymnasial utbildning
  • erfarenhet av arbete i en liknande roll
  • erfarenhet av arbete med kund- och leverantörsreskontra
Erfarenhet av arbete i affärssystemet Pyramid är meriterande.

Som person är du lugn, systematisk och noggrann i ditt arbete samt mån om att leverera med god kvalitet. Du uppskattar att jobba brett inom ekonomi, är flexibel och tvekar inte att stötta upp där det behövs.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 4 nov (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se