Motala Revisionsbyrå söker en kvalificerad revisor

Motala Revisionsbyrå söker en kvalificerad revisor

En befintlig kundstock att arbeta med samt mycket goda chanser till delägarskap är vad vi erbjuder. Är du redo att ta nästa steg i din karriär?

Dina arbetsuppgifter

Du jobbar självständigt, men kommer tillhöra vårt revisionsteam, som består av tre auktoriserade revisorer, en godkänd revisor samt tre revisorsassistenter. Du har en starkt konsultativ och rådgivande roll gentemot dina kunder.

Det här ger dig en spännande möjlighet att snabbt bygga upp en stor egen kundstock och i och med det även möjligheten till en snabb resa in i ett delägarskap.

Din profil

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av rollen som kvalificerad revisor. Du har en konsultativ roll idag och du har med fördel med dig egna kunder som du ansvarar för samt har utvecklat en god relation till.

Du trivs med självständigt arbete och eget ansvar. Du kommer att ha mycket kontakter med kunder och kollegor, vilket ställer krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga. Då rollen innebär många externa kontakter är det av stor vikt att du är utåtriktad samt har ett lösningsorienterat och affärsmässigt förhållningssätt.

För att trivas hos oss måste du uppskatta en arbetsmiljö som präglas av högt i tak och korta beslutsvägar. Du är relationsskapande och har förmågan att engagera och skapa förtroende och delaktighet hos såväl kunder som kollegor.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar vi med Skill. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Välkommen med in ansökan, frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Susanne Öman, susanne.oman@skill.se alt 013-32 94 08

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Motala Revisionsbyrå AB ingår, tillsammans med Sandbergs Redovisning & Revision AB och Solek Ekonomikonsulter AB, i Zentum Redovisning & Revision AB. Vi är idag ca 40 medarbetare som tillsammans har en bred och gedigen erfarenhet inom de kompetensområden där vi levererar våra tjänster. Vårt mål, i alla uppdrag, är att göra det enkelt för kunden. Vi är en innovativ aktör i branschen och tar till oss nya arbetssätt samt strävar efter att hänga med i den spännande utveckling som vår bransch befinner oss i.

Vi är medlemmar i Baker Tilly Sverige AB, FAR och SRF.

Vårt revisionsteam består idag av sju personer och behöver stärkas upp med ytterligare en kvalificerad revisor.