Technical Sales Support, Motala Hiss AB

Technical Sales Support, Motala Hiss AB

Vi erbjuder nu en nyckelroll som vår Tekniska specialist på internationell nivå med många spännande projekt och utmanande arbetsuppgifter inom vår produktportfölj, Motala2000 och Motala6000LS, två av världens utrymmes effektivaste hissar.

Ett jobb som förutsätter en drivande och initiativtagande person som kan jobba både individuellt och i nära samarbete med våra distributörer och våra internationella kunder. Rollen innebär att du ansvarar för att ge teknisk support om våra produkter, jobbar aktivt med att besvara, undersöka och löser tekniska förfrågningar, med stor affärsorientering.

Inom ditt ansvarsområde jobbar du dagligen med att aktivt hitta nya externa distributörer, och driver och påverkar aktivt utvecklingen av försäljningen till vår interna distributör, KONE.

Du ansvarar för att

Marknadsföra produkterna för nya distributörer

Ansvara för marknadsföring av våra produkter internt till Kone säljkontor runt om i världen

Vara drivande i att föreslå speciallösningar utifrån kundförfrågan

Jobba dagligen i företagets affärssystem för att följa upp produktionen, order och leverans

Vi söker dig

Som person drivs du framåt av en stort tekniskt intresse och kunnande i delad kombination med god insyn och förståelse i företagets försäljningsprocesser. I rollen jobbar du aktivt med att skapa nya kundrelationer och bibehålla befintliga. Du kommer att jobba i mycket nära samarbete med våra produktionsteam och vår utvecklingsavdelning.

Din utbildningsbakgrund kan vara olika, men du bör ha minst 3 års erfarenhet av arbete som Teknisk Specialist från tillverkningsindustrin eller det vi bedömer likvärdigt. Har du en Universitetsexamen inom Maskinteknik, Industriell
Teknik, eller likvärdig, är det meriterande. Det är stor fördel att ha erfarenhet från teknisk försäljning. Viktigt för att lyckas med jobbet är att arbeta nära verksamheten, vilket kräver att du är lyhörd och prestigelös, har ett konsultativt arbetssätt och är duktig på att kommunicera i tal och skrift.

Om tjänsten

Du kommer uteslutande att jobba mot vår internationella marknad, då merparten av våra kunder finns utanför Sverige. Resor utomlands ingår i tjänsten.

Kommunikation och skrift är uteslutande engelska. Har du kunskaper i Tyska, Franska eller Spanska är detta meriterande.

Har du frågor om tjänsten kontakta Stefan Westin 0141-237 059 eller om rekryteringsprocessen till Lena Sjö
010-218 40 30

Sista ansökan 2019-04-01

Din ansökan skall vara på engelska.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.motalahissar.se
Sista ansökningsdag 1 apr (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss


Motala Hissar AB är ett företag som utvecklar, tillverkar och levererar hissar för att möta de ökande tillgänglighetskraven. Vår unika drivteknik bidrar till marknadsledande lösningar med kvalité och tillförlitlighet. Motala Hissar AB är en del av KONE, en av världens marknadsledande hissföretag.