Mötesbokare till Motala Energi

Mötesbokare till Motala Energi

Motala Energi är utmanaren i en traditionell bransch som vill göra allt för att förenkla och tillföra värde för kunden. För företaget är innovation och att vara i framkant några av det viktigaste framgångsfaktorerna. Företagets vision är att el är som allra bäst när den är enkel, klimatvänlig och långsiktigt prisvärd.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning mötesbokare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Motala Energi under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
I rollen som mötesbokare hos Motala Energi är du en del av ett härligt säljteam som jobbar tätt ihop med resten av företaget. Ditt främsta fokus är att marknadsföra och sälja företagets tjänst på elmarknaden, ett smart och enkelt alternativ med 100% el från förnybara energikällor. Arbetet innebär både uppsökande försäljning och bearbetning av kundförfrågningar. I rollen som mötesbokare jobbar man tätt med företagssäljarna där ni som team skapar möjligheterna. Anställningen inleds med en utbildning för att du ska få de bästa förutsättningarna för att lyckas i ditt nya arbete.

Vi söker dig som:
  • Är intresserad av starta din karriär inom försäljning, alternativt dig som har jobbat ett tag inom området
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • B-Körkort
Tidigare erfarenhet av prestations- och/eller relationsinriktat arbete är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du har ett starkt driv att påverka din egen utveckling. Det är viktigt att du trivs med att ha mycket kundkontakt och vi tror därför att du tycker om att ge god service.

Då samarbete är en del av framgången är det viktigt att du värdesätter teamwork. Självklart är du även en person som sprider positiv energi och glädje på din arbetsplats.

START: omgående

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://professionalsnord.se/
Sista ansökningsdag 22 dec 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!