Servicetekniker inriktning el

Servicetekniker inriktning el

Vi söker en servicetekniker med inriktning el. Du kommer ingå i ett team om fem personer som är fördelade på två skift, samt jour på kvällar, nätter och helger.

Uppdraget omfattar:
  • Arbeta med service och underhåll av våra maskiner
  • Genomföra felsökningar och reparationer
  • Medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete
  • Installation av nya maskiner
Utbildning / Erfarenhet
Vi ser gärna att du har behörighet för elektriker och gärna praktisk erfarenhet av arbete med mekanik, automation och elektronik. Det ses som meriterande om du har erfarenhet av felsökning inom automation, styrkretsar, motorstyrning eller pneumatik. Du kan följa skrivna instruktioner på engelska och svenska, har datorvana och lägst B-körkort.
Som person är du flexibel, serviceminded, tekniskt intresserad och kan planera ditt arbete tillsammans med dina kollegor. Vi ser att du som söker är en person som får saker att hända, du är förtroendeingivande och hanterar problem på ett metodiskt sätt.
Du har inga problem att samarbeta effektivt med andra och delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information.

Intresserad?
Tjänsten är en visstidsanställning med stora möjligheter till tillsvidareanställning. Tjänsten ska tillsättas omgående, så stämmer ovan in på dig är du välkommen med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i ett team av engagerade och drivna medarbetare. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.mixum.se/en/
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (13 dagar kvar)