HR specialist

HR specialist

Vill du vara med och bygga upp vår nya HR funktion från grunden och hjälpa oss att nå vår HR vision att vara en"Attraktiv arbetsgivare där kompetenta och nöjda medarbetare tar ansvar och utvecklar organisationen för att nå uppsatta mål"

Du kommer självständigt driva och ansvara för bolagets HR frågor i form av Attrahera - Rekrytera - Utveckla - Behålla - Avveckla medarbetare i samklang med övriga styrdokument.

Utveckla policies, processer och rutiner för företagets HR arbete som t ex rekrytering, introduktion, förmåner, försäkringar, arbetsmiljöarbetet, kompetensutveckling, hälsovård och internkommunikation.

Vi söker dig som är utbildad personalvetare eller liknande och har erfarenhet av självständigt HR arbete i minst tre år gärna inom byggbranschen. Kollektivavtalstolkningar och förhandlingar är dig inte främmande. Du talar och skriver svenska obehindrat och behärskar Officepaketet.

Du är utåtriktad med hög social kompetens. Gillar ordning, reda och struktur. Driver egna frågor på ett självständigt sätt och ser till att det blir klart med kvalité. Din diplomatiska ådra behöver också användas ibland.

Vi erbjuder en arbetsplats med stort utrymme för att du själv ska kunna forma din roll och bygga upp HR arbetet från grunden.

LYEL ligger på Vickerkullavägen 2 i Motala
Har du frågor eller funderingar hör av dig till Adam Eld tfn 0763381772

Annars skickar du din ansökan till agneta.nyberg@vdstodet.se som hjälper oss med den här rekryteringen
Mer info
Kontaktperson Adam Eld
Telefon 0763381772
Område Motala
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LYEL Fastighetsmontage AB är ett företag inom byggbranschen främst inriktat på fönstermontage. Företaget är i en expansionsfas och utvecklas med både egen personal och underentreprenörer.

LYEL ligger i Motala och har även en egen tillverkning av plåtprodukter.

I nuläget har företaget ca 20st anställda fördelat på kontor, resemontörer och verkstadspersonal.

LYEL har funnits sedan 2005 och beräknas i år omsätta ca 60 miljoner.