Nu söker vi livsmedelsarbetare på heltid under sommaren på Mixum

Nu söker vi livsmedelsarbetare på heltid under sommaren på Mixum

Om företaget

Mixum är en av Sveriges största och modernaste producent av färdigmat. De sätter guldkant på tillvaron genom tillverkning av ett brett sortiment av god och hälsosam mat. Mixum har idag drygt 100 anställda och produktionen är fördelad på två avdelningar. Expansionen kommer att fortgå, så det är det en förutsättning att du är flexibel och kan hantera snabba förändringar.
Mixum är sedan 2015 en del av Greenfoodkoncernen.

Mixums kunder finns såväl inom hotell-, restaurang- och cateringnäringen som inom livsmedelsindustrin och direkt till din lokala matbutik.

Mixum är certifierade enligt FSSC22000, ISO 14001, KRAV, EU-ekologiskt och SQMS.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är bland annat att du följer givna riktlinjer inom tillverkningsprocesserna, samt att säkerställa råvaruhantering och produktion med livsmedelssäkert i fokus. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag/ avdelning, t ex tillagning, förpackningslinje, övervakning, truckkörning och skötsel av maskiner, produkt- och kvalitetskontroll samt städning och rengöring av maskiner och lokaler.
Eftersom du kommer att lyfta och stå mycket i ditt arbete, behöver du ha god fysik.
Oavsett avdelning och uppgift, är du alltid med och bidrar till att Mixum fortsätter nå sitt mål - rätt varor, i rätt tid, av rätt kvalitet.
Företaget har höga krav på livsmedelshygien, det är därför meriterande om du har erfarenhet från andra jobb med höga hygienkrav.

Formell kompetens
  • Fyllt 18 år
  • Kunna kommunicera på svenska och läsa och förstå text på svenska så att du kan samarbeta med kollegor, förstå säkerhetsinstruktioner och recept, samt hantera och märka produkterna rätt.
  • Kunna arbeta skift, olika arbetstider under dygnet.
  • Ansvarstagande och positiv inställning.
  • För att köra truck krävs utöver truckkörkort A och B, yrkesmässig erfarenhet av truckkörning.
  • God fysik.
Meriterande
  • Truckkörkort typ A och B.
  • Erfarenhet av livsmedelsproduktion.
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, samarbetsvillig, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Visstid i Motala.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 juni 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.