Vi söker en revisorsassistent till Borensberg!

Vi söker en revisorsassistent till Borensberg!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till LR Revision & Redovisning. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor eller funderingar om rollen eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!Dina arbetsuppgifter


Som revisorsassistent kommer du främst att jobba med revisionsarbete i en mer stöttande roll. Du kommer arbeta i nära kontakt med bolagets revisor. Dina arbetsuppgifter kan komma att skifta vilket innebär att du kan behöva hjälpa till med klassiskt redovisningsarbete så som bokföring, kundreskontra, leverantörsreskontra, deklarationer med mera.

Placeringsort: Borensberg

Arbetstider: Kontorstider

Start: Omgående

Din profil

Vi söker dig som har vidareutbildning inom ekonomi och /eller redovisning från YH eller Universitet. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av ekonomirelaterade roller och då exempelvis som ekonomiassistent eller redovisningsassistent, samt om du har de akademiska meriterna för att kunna gå vidare och på sikt bli revisor. Som person tror vi att du som söker uppskattar en varierad roll där du jobbar nära dina kollegor. Du bör ha lätt för att se vad som behöver prioriteras och gillar ett skiftande tempo där vissa dagar och lugna och vissa mer hektiska. Vidare tror vi att du är serviceinriktad, kundfokuserad och hjälpsam och jobbar strukturerad och noggrant. Du uppskattar och nära och personlig kontakt med kunder där du gärna gör det lilla extra.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 apr (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LR Revision & Redovisning är ett klassiskt revisions- och redovisningsföretag med kontor på över 50 orter från Malmö till Kiruna. Deras kunder finns inom en mängd olika branscher med den gemensamma nämnaren att de är mindre till mellanstora företag. För LR Revision & Redovisning är kunden alltid i fokus, och de värdesätter ett personligt och professionellt bemötande. Till distrikt Östergyllen med kontor i Linköping, Borensberg och Motala söker vi nu en stöttande revisorsassistent med placering i Borensberg.