Erfaren lagerarbetare sökes till kund i Motala omgående

Erfaren lagerarbetare sökes till kund i Motala omgående

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som lagerarbetare går först och främst ut på att arbeta med orderplock samt flytta och lagra varor på lastpall med hjälp av truck. Du kommer dessutom att bidra till att sortera och placera gods till rätt del av lagret samt kommunicera och rapportera avvikelser.

I tjänsten ingår arbete på helger.

Kvalifikationer

Vi på Jobandtalent söker dig som har erfarenhet av arbete som lagerarbetare, lastning och transportering av gods och truckkörning. Därutöver har du erfarenhet av orderhantering och lagerarbete. Därtill krävs det att du har god förståelse för svenska och kunskaper i svenska i tal och skrift.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du kan ta egna initiativ. Dessutom utför du ditt arbete med stor noggrannhet. Sist men inte minst är du självgående i din yrkesroll och ser vad som behöver göras.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på lager och orderhantering. Vidare är det även ett plus om du har Truckkort A och Truckkort B. Har du därutöver YH/KY-utbildning inom logistik och Minst 2 års erfarenhet av lagerarbete är du extra intressant för den här rollen.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Kontaktuppgifter och ansökan

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Julia Persson via e-post: julia.persson@jobandtalent.com.

Sista ansökningsdag är den 15 juli 2022 men vi kommer att tillsätta uppdraget så snart vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Motala

Tillsättning: omgående

Sista ansökningsdag: den 15 juli 2022

Om Jobandtalent

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 sept 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent