CNC operatör svarv

CNC operatör svarv

Jarmyrs Rundslip & Mekaniska AB är ett verkstadsföretag inom legobearbetning, där det idag arbetar 15 engagerade medarbetare. Vi behöver nu utöka arbetsgruppen och söker därför en CNC-operatör inom svarvning.
Du kommer att vara en del av en prestigelös grupp av kollegor där flexibilitet och hjälpsamhet är en självklarhet. Det är något som bidrar till en stark och stabil grupp där man tillsammans arbetar för en positiv utveckling.

Arbetsbeskrivning
I rollen som CNC-operatör kommer du att utöver maskinkörning även arbeta med att programmering, ställa maskinen, plocka fram verktyg och material i vissa fall. Du kommer även att göra kvalitetskontroller av tillverkade detaljer.

Dina kvalifikationer
Vi ser att du har minst ett par års arbetslivserfarenhet som CNC-operatör där du arbetat med ritningsläsning, programmering och körning i CNC-styrda maskiner.
Du har erfarenhet av tillverkning av detaljer med höga kvalitetskrav och vana i hantering av mätdon.
Vi söker dig med goda kunskaper av CNC-programmering.

Din profil
För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har flerårig erfarenhet inom bearbetning i CNC-maskiner. Du är en händig hantverkare med öga för kvalitet och finish. Som person är du noggrann, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att du kan arbeta strukturerat och systematiskt.
För rätt person är detta ett spännande och utvecklande arbete på ett mindre företag med trevliga och kunniga medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan via epost till jobb@jarmyrs.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Stefan Erdenstam
Telefon 0141217500
Email Mejla Stefan Erdenstam
Område Motala
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jarmyrs.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jarmyrs Rundslip & Mekaniska AB är det lilla verkstadsföretaget med det stora engagemanget för de bearbetade detaljerna. Vi är en erfaren och kunnig legotillverkare inom skärande bearbetning, framför allt i små och medelstora serier.

Vi utför svarvning, fräsning, kilspårsdragning, rundslipning, planslipning samt centerless slipning för kunder med höga krav på precision och slutkvalitet.

Vi arbetar med detaljer i de flesta förekommande material så som stål, rostfritt, duplex, mässing, aluminium mm