Maskinoperatör till Holms industri i Motala

Maskinoperatör till Holms industri i Motala

Har du ett genuint driv och engagemang i arbetet? Uppskattar du det "industriella hantverket"? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som maskinförare på Holms kommer du att arbeta i plåtverkstaden. Arbetsuppgifterna varierar men består i huvudsak av plåtbearbetning och bockning, att från råmaterial tillverka olika delar som används i produktionsflödet. I arbetet förekommer bland annat stansning, bockning och kapning i olika maskiner.

Kantbockning är det mest krävande momentet och kompetens inom området värderas därför högt, det är dock inget krav. I arbetet förekommer även ritningsläsning samt dokumentation och rapportering av utfört arbete i datasystem.

Din profil

Holms Industri har en stark värdegrund som präglar organisationen från "topp till tå". Holms värderar personlig lämplighet högt och ser därför att du som person har ett driv och engagemang i det du gör, en god initiativförmåga, tar stort ansvar för eget arbete och har vana att jobba självständigt såväl som i grupp, frihet under ansvar.

Vidare tror vi att du som person känner igen dig i och lägger stolthet i att vara:
  • Flexibel och har vilja och förmåga att utvecklas på kort och lång sikt.
  • Utåtriktad och har en god samarbetsförmåga.
  • Ett föredöme gällande säkerhet och ordning & reda
  • Kvalitetsmedveten / noggrann, lägger stolthet i utfört arbete och har en hög arbetsmoral
Vi ser att du som söker har erfarenhet av och förståelse för:
  • Ritningsläsning
  • Dokumentation och rapportering av utfört arbete
  • Allmän maskinkompetens, till exempel kapmaskiner, bockmaskiner, pressar mm.
Det är även meriterande om du har giltigt truck och / eller traverskort.

För att du ska få rätt förutsättningar från början kommer du få en ordentlig introduktion i produktionsapparaten och funktionen i sig. Vi är ett sammansvetsat gäng som har trevligt på jobbet, hjälper varandra och tillsammans som ett lag levererar marknadsledande produkter inom sopning och snöröjning. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper och hoppas därför att du som känner igen dig i ovan tar chansen att bli del av detta!

Ansökningsförfarande

I denna tillsättning samarbetar Holms med Skill. Välkommen att ställa frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Rasmus Rosander på Rasmus.rosander@skill.se. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Urval kommer ske fortlöpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid. Passa därför på att skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holms är Marknadsledande inom frontmonterade redskap för sopning och snöröjning https://www.youtube.com/watch?v=mL4QGf_5GQc

www.holms.com