Robotsvetsare till Holms Attachments i Motala

Robotsvetsare till Holms Attachments i Motala

Vill du utvecklas som svetsare och har en fallenhet för programmering av robotsvets? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna på svetsavdelningen varierar men består i huvudsak robotsvetsning, att från råmaterial, köpt och förädlat på vår plåtverkstad, säkerställa svetsning i våra robotar. Svetsavdelningen består av 9 kompetenta medarbetare som slussar högkvalitativt svetsarbete vidare i vårt produktionsflöde.

Ditt fokus kommer ligga i att förse robotcellen med material, häftsvetsa, ladda fixtur och förbereda för att sedan köra roboten. Det förekommer även lägning (justering/optimering) och programmering av robot och strömkälla.

På Holms jobbar vi med flexibilitet så det finns möjlighet till andra intressanta arbetsuppgifter i framtiden.

Arbete sker på dagtid måndag - torsdag 07:00 - 16:00, fredag 07:00 - 14:12. Anställningen kommer inledas med en inhyrning via Skill. Vi ser ett långsiktigt behov och vår ambition är därför att ta över anställningen.

Din profil

Holms Industri har en stark värdegrund som präglar organisationen från "topp till tå". Holms värderar personlig lämplighet högt och ser därför att du som person har ett driv och engagemang i det du gör, en god initiativförmåga, tar stort ansvar för eget arbete och har vana att jobba självständigt såväl som i grupp, frihet under ansvar.

Vidare tror vi att du som person känner igen dig i och lägger stolthet i att vara:
  • Flexibel och har vilja och förmåga att utvecklas på kort och lång sikt.
  • Utåtriktad och har en god samarbetsförmåga.
  • Ett föredöme gällande säkerhet och ordning & reda
  • Kvalitetsmedveten / noggrann, lägger stolthet i utfört arbete och har en hög arbetsmoral
Vi ser att du som söker har erfarenhet av och förståelse för och tar med dig:
  • Robotsvetsning, optimering programmering
  • Svetskompetens MAG
  • Ritningsläsning
  • Giltigt truck och/eller traverskort
Det är även meriterande om du innehar:
  • Allmän maskinkompetens, kapmaskiner, bockmaskiner, pressar med mera.
  • Svetsaprövning EN 287 / ISO 9606-1
Vad erbjuder vi?
För att du ska få rätt förutsättningar från början kommer du få en ordentlig introduktion i produktionsapparaten och funktionen i sig. Vi är ett sammansvetsat gäng som har trevligt på jobbet, hjälper varandra och tillsammans som ett lag levererar marknadsledande produkter inom sopning och snöröjning. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper och hoppas därför att du som känner igen dig i ovan tar chansen att bli del av detta!

Ansökningsförfarande

I denna tillsättning samarbetar Holms med Skill. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Rasmus Rosander, rasmus.rosander@skill. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Passa därför på att skicka in din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 2 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holms Attachments AB grundades i Motala 1927 och var till en början en stor producent av hästskor och spadar fram till att idag vara marknadsledande inom frontmonterade redskap för sopning och snöröjning. För mer information besök www.holms.com samt https://www.youtube.com/watch?v=mL4QGf_5GQc