Servicetekniker tunga fordon sökes

Servicetekniker tunga fordon sökes

Servicetekniker till stabilt och familjärt företag
Är du tekniskt lagd och tycker om/har erfarenhet av att arbeta med större maskiner och fordon? Sök då tjänsten som servicetekniker!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att arbeta med reparationer och förebyggande underhåll. Arbetsuppgifterna är varierande utifrån behovet från kunden och vilken maskin som behöver åtgärdas. Du kommer att främst arbeta med lantbruksmaskiner och tunga fordon. Som servicetekniker är du verksam i Motala. Du kommer att få en ordentlig uppstarts och inlärningsprocess av en erfaren kollega på plats. När du känner dig bekväm i rollen kommer du kunna lägga upp dina dagar som du önskar och du har frihet under ansvar.

Din profil

Skallkrav:
  • Arbetslivserfarenhet av tunga maskiner/fordon
  • Goda kunskaper i el, elektronik och hydraulik
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
  • Datorvana
Meriterande:
  • Utökat körtkort eller E-behörighet
  • AC utbildning
  • Erfarenhet av serviceprogram
  • Goda kunskaper inom svetsning
Eftersom kundföretaget efterfrågar en kundbemötande servicetekniker, önskar vi någon som är trevlig, anpassningsbar, flexibel, lösningsorienterad, händig och som har tålamod. VI lägger stor vikt på att du har ett brinnande intresse för maskiner och stora fordon.

Villkor

Omfattning: Heltid
Arbetstider: 7-16
Placering: Motala
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Motala
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Detta är ett familjeföretag i Motala som säljer entrepenadmaskiner, skogsmaskiner och flismaskiner. Här hanhåller man både försäljning och service till kunder i Östergötland med omnejd.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.