Servicetekniker sökes!

Servicetekniker sökes!

Gillar du att skruva? Gillar du kundkontakt? Vill du ha ett varierande arbete? Då har du hittat rätt! Ansök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker hos vår kund i Motala kommer du ta emot kunder som är i behov av service. Du kommer utföra enklare service/reparationer som t.ex. motorsågar, gräsklippare osv. Det kan även förekomma att arbeta i deras butik efter behov. Mer information ges vid intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Svenska
  • B-körkort
  • Tekniskt intresse, gillar att skruva
Meriterande:
- Erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter

Personliga egenskaper och beteenden:
För att du ska trivas i denna roll som servicetekniker behöver du besitta viljan av att lära dig nya saker. Du behöver tycka att det är roligt att skruva med olika typer av maskiner och att ha kundkontakt. Företaget har högt i tak, vilket gör att du som person även behöver vara prestigelös för att trivas här.

Villkor

Omfattning: Visstid April- September (Goda chanser till förlängning)
Tider: kl09:00-18:00
Ort: Motala

Vi kommer behandla ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum
Mer info
Kontaktperson Sabina Andersson
Telefon 0722-027812
Område Motala
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund säljer, installerar och tillhandahåller service på skogs- och trädgårdsmaskiner. Deras kunder är både privatpersoner och företag. Merinformation ges vid intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.