Projektledare till växande företag sökes!

Projektledare till växande företag sökes!

Vill du arbeta med koordinering? Är du en person med drivet att leda projekt framåt?
Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande..

Dina arbetsuppgifter

Du som projektledare kommer arbeta med projektkoordinering. Som projekledare får du projekt, fastställer kraven, granskar dom och skickar till Indien där arbetet utförs.
Som exempel på ett projekt du som projektledare kan få är att du får ett jobb från kommunen där man ska fastställa och få fram en korrekt yta där då exmpelvis ett städuppdrag ska utföras. Då kan då kunden du som projektledare jobbar för mäta och ta reda på den exakta ytan med hjälp av deras spännande teknik. Som projektledare kan alltså då ett projekt vara att fastställa så alla krav är korrekt inför en uppmätningsprocess. Du är med från ax till limpa.

Din profil

Skallkrav:
Civilingenjör
B-körkort
Svenska
Engelska

Meriterande:
AutoCad
Revit
Projekterat
Designat eller räknat på byggnader i tidigare tjänster
Kunna läsa och förstå ritningar

Som person bör du vara någon som vågar ta egna initiativ, ha skinn på näsan och drivande. För att lyckas i rollen som projektledare hos vår kund bör du inte vara rädd för tuffa utmaningar samt trivas att arbetas med ett härligt team runtomkring dig.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Motala
Arbetstider: dagtid enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-84589
Område Motala
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juli (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har funnits sen 2001. Kunden finns i Motala och har även ca 80 personer i indien som jobbar åt dom. På sikt ska de även starta i Ukraina. Företaget är ett digitaliseringsföretag, en teknikorienterad företagsfirma som dokumenterar nutid. Vår kunds huvudsyssla är fastighetsmätning. De får fram korrekta ytor till företag, kommuner med mera. Vår kund kan även kan hjälpa fastighetsägare med inventering, uppmätning, energianalys, framtagning av ritningar, arkivtjänster bland annat.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.