Mättekniker som gillar resor sökes!

Mättekniker som gillar resor sökes!

Är du en person som gillar att ta mycket eget ansvar? Vill du ha en varierande arbetsdag? Vill du arbeta på olika platser runt om i Sverige varje dag?
Sök då denna spännande tjänst redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som mättekniker kommer du få arbeta med att mäta ytor på fastigheter i olika storlekar. En fastighet kan ta flera dagar att mäta upp och ibland bara någon enstaka dag. Efter man är färdig med mätningen av fastigheten ska också du som mättekniker ladda upp data, information och administrerar din dag. Hos vår kund kommer du utgå från huvudkontoret i Motala men ständigt vara på resande fot runtom i Sverige. Man har två veckor som en upplärdningsprocess där man får gå med och lära sig hur en vanlig arbetsddag för en mättekniker kan se ut.

Din profil

Skallkrav:
  • Mätteknisk utbildning (YH alternativt Högskola)
  • Kunna hantera en totalstation
  • GPS/GNSS
  • Svenska
  • Engelska
Meriterande:
  • C - körkort
  • C1 - körkort
  • E-körkort
  • Kunskap inom Autocad
  • Kunskap inom laserscanning
Vi tror att du som person är någon som har stor ansvarskänsla och ett eget driv. För att passa in som mättekniker bör du även vara öppen för att du ständigt är på resande fot runtom i Sverige.

Villkor

Start: Omgående
Tjänst: 1 person
Placering: Motala
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Julia Sandblom
Telefon 0722-845896
Område Motala
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar bland annat med ritningsframtagning av byggnader. Bolaget grundades år 2000 och har ett 20-tal anställda med kontor i Sverige och Indien. Huvudkontoret ligger i Motala. De olika tjänsterna hos dom är 3 säljare, 1 arkitekt, 2 byggnadsingenjörer, 5 mättekniker, en afärsutvecklare. På sikt planerar även vår kund att ska ävem starta i Ukraina. Vår kund är ett digitaliseringsföretag, en teknikorienterad företagsfirma som dokumenterar nutiden. De sysslar med fastighetsdokumentation. De får fram korrekta ytor till företag, kommuner med mera. Dom kan hjälpa fastighetsägare med inventering, uppmätning, energianalys, framtagning av ritningar, arkivtjänster med mera. De anställda i Indien förser dagligen sina svenska kunder med kostnadseffektiva lösningar. Tack vare en omfattande produktionsapparat kan även stora projekt med pressade tidplaner genomföras med hög kvalitét.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.