C-chaufför sökes till sommarjobb på renhållningsverksamhet i Motala!

C-chaufför sökes till sommarjobb på renhållningsverksamhet i Motala!

Är du lastbilschaufför och vill arbeta dagtid under sommarsäsongen? ha mycket kvar av dagen men ändå arbeta? då är detta sommarjobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du utgår dagligen ifrån kontoret i Motala och kör lastbil med arbetsuppgifter inom renhållning. Du kommer att ingå i ett team om två stycken som jobbar tillsammans när ni är ute på vägarna. Ni turas om att köra och sköta upphämtning av sopkärl. Arbetslag består av 8 personer som jobbar tätt tillsammans. Eftersom arbetet tidvis kan vara krävande förutsätter vi att du har god fysik och att du tycker om att vara utomhus i alla väder. Att arbeta som renhållningsarbetare/sopbilschaufför hos oss innebär ett arbete under frihet och med eget ansvar. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga samt hög servicekänsla eftersom kundkontakter hör till det dagliga arbetet. Det här en viktig roll för vårt samhälle och våran natur.

Din profil

Social, flexibel och inte rädd för att ta i är fördelaktiga egenskaper att ha i rollen som lastbilschaufför. God samarbetsförmåga och laganda är viktigt för att trivas i arbetsgruppen.

Krav:
  • C-körkort
  • YKB (Yrkeskompentensbevis)
  • God fysik
Meriterande;
  • Datorvana
  • Intresse för miljö
  • Erfarenhet av serviceyrke
Villkor

Tjänsten som C-chaufför är ett tidsbegränsat uppdrag på heltid under sommarperioden

Arbetstider: 06.00-15.00
Omfattning: Heltid, Sommar
Mer info
Kontaktperson Ida Öster
Telefon 0722-31 41 73
Område Motala
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 5 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

En avfallsanläggning som är en kommunalverksamhet i Motala som sköter sophantering, återvinning och avfallshantering i Motala, Borensberg och Vadstena. Upphämtning av avfall hos privatpersoner och de håller just nu på att etablera fyrfackssystem där man källsorterar direkt i sina sopkärl och de har speciella lastbilar som kan hantera dessa.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.