Entreprenöriell Ekonomichef sökes till Tjällmo Grävmaskiner!

Entreprenöriell Ekonomichef sökes till Tjällmo Grävmaskiner!

Nu finns en spännande tjänst ledig i Storskogen koncernen!

Vill du arbeta i ett framåtriktat entreprenadbolag som ingår i Storskogen koncernen? Tjällmo Grävmaskiner växer och vi behöver nu förstärka vår organisation med en kvalificerad ekonomichef. Varmt välkommen till oss!

Hur ser din arbetsdag ut?
Som ekonomichef hos oss får du en nyckelfunktion i vår fortsatta resa till att bli ännu vassare och bättre på det vi gör. Vi erbjuder en tjänst där uppgifterna spänner från det entreprenöriella i vår verksamhet på Tjällmo Grävmaskiner till koncernredovisning mot moderkoncernen Storskogen.

Du får ett helhetsansvar för ekonomifunktionen och teamar med vår VD och bidrar med din kompetens i ekonomiska frågeställningar, från analyser, budgetarbete och prognosrapporter till att bygga struktur i ekonomiprocesser. Vi arbetar med projektredovisning, därmed har du ekonomisk uppföljning av projekt och ett nära samarbete med projektledarna. Årsbokslut, årsredovisning och deklarationer ingår i uppgifterna. I ditt team har du två duktiga medarbetare som bidrar inom ekonomifunktionen.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet som ekonomichef/ansvarig, gärna från ett ägarlett entreprenörsdrivet bolag. Du har erfarenhet av konsolidering, rapportering och årsbokslut enligt K3 regelverk. Du har goda kunskaper i exel och ekonomisystem.

Som person är du van att sätta mål, implementera och följa upp ekonomiska processer och strukturer. Du motiveras av förbättringsarbete och gillar utveckling. Du har god analysförmåga till att utvärdera ekonomiska frågeställningar och att presentera dessa till andra. Sist men inte minst är du en prestigelös lagspelare, som bidrar till trivsel!

Är du intresserad?
Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Tjällmo Grävmaskiner. Du kan nå mig på johanna.andersson@eissrekrytering.se. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 16 oktober 2022.

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se
Mer info
Kontaktperson Johanna Andersson
Email Mejla Johanna Andersson
Område Motala
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eissrekrytering.se/
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Tjällmo Grävmaskiner är ett entreprenadbolag som utför alla förekommande uppdrag inom schakt, kabelläggning, kabeldragning, stolpbyten och fältprojektering. De flesta uppdrag utför vi direkt åt kommuner och kommunala bolag. Vi kan även erbjuda oss att utföra skarvning och mätning av optokabel då tillsammans med samarbetspartners.

Vi omsätter 115 Mkr och är 60 engagerade medarbetare i företaget. Vi har vårt kontor i Borensberg och har snart ytterligare ett kontor i Svärtinge. Möjlighet till arbete hemifrån delar av arbetstiden erbjuds. Nu vill vi välkomna vår nya kollega till teamet!

Vi ägs av Storskogen Invest AB, som är en väldiversifierad bolagsgrupp bestående av 132 affärsenheter uppdelade i 14 vertikaler med en sammanlagd omsättning senaste tolv månaderna på cirka 26,8 miljarder kronor per 30 juni 2022. En del av vårt framgångsrecept är vår ambition att driva vidare bolagen vi förvärvar med en evig ägarhorisont och med entreprenörskapets drivkrafter i fokus.