Inköpare / Logistiker till Comfortzone, Motala

Inköpare / Logistiker till Comfortzone, Motala

Vi expanderar och söker nu en

Inköpare / Logistiker

till Motala


Vi söker nu en person som kommer att tillträda en ny roll på vår fabriksenhet i Motala. Du kommer att ha ett nära samarbete med produktionschefen och ansvara för logistik och inköp.

Om tjänsten
Ett självständigt och varierande jobb i ett mindre, men stabilt och väletablerat företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Det vardagliga arbetet kommer innebära bl.a. materialinköp, kontakt med leverantörer gällande reklamationer, prognoser, möten osv. Vara delaktig och kunna rutiner för att den dagliga verksamheten skall fungera om produktionschefen inte är på plats.

Din profil
  • Du har tidigare arbetat med inköp eller logistik
  • Du har både ett tekniskt intresse och förståelse
  • Du är självgående, driven och prestigelös
  • Du har affärssinne, är strukturerad och noggrann
  • God IT vana
  • Du hanterar engelska flytande i tal och skrift
  • Har du språkkunskaper i tyska är detta starkt meriterande men inget krav
Ansökan
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsulterna Anette Bergman 0702-96 96 91 eller Marie Gummerus 070-657 80 74.

Välkommen med din ansökan redan idag!

ComfortZone AB grundades 2001 av nuvarande ägare och förser idag tusentals hushåll med värme och varmvatten, med frisk inomhusluft och god ventilation som bieffekt. Sedan 2008 sker tillverkning i egen fabrik i Motala, där frånluftvärmepumpar levereras dagligen till både den svenska marknaden, som till företagets europeiska kunder i länder som Finland, Tyskland, Danmark och Irland för att nämna några. ComfortZone levererar frånluftvärmepumpar för småhus och till viss del även fastighetsvärmepumpar som ger husägaren väsentligt lägre investeringskostnader samt bättre driftsekonomi jämfört med många andra värmesystem. Läs mer på vår hemsida https://www.comfortzone.se

Sökord: inköp, inköpsanvarig, logistik, logistikchef,
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 7 juli 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!