Systemutvecklare / Fullstack / Utvecklare till Wexer AB

Systemutvecklare / Fullstack / Utvecklare till Wexer AB

Har du ett intresse för teknik och har erfarenhet av systemutveckling? På Wexer AB erbjuds du möjligheten att bygga IT-lösningar som hjälper företag att växa!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Wexer AB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Wexer AB en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetWexer AB startades i augusti 2019 efter en sammanslagning av företagen Applikationscentrerad Systemutveckling i Motala AB och Lexen IT-konsult AB. Wexer AB erbjuder användarvänliga skräddarsydda webbsystem och appar med fokus på verksamhetssystem, säljverktyg och produktkonfigurering.

Idag arbetar åtta personer på Wexer och de befinner sig just nu i en tillväxtfas och söker därför en ny medarbetare för att stärka teamet med.

ArbetsuppgifterI rollen som systemutvecklare arbetar du primärt med nyutveckling av system i C# mot företagets kunder. Du arbetar med att utveckla bland annat sälj- och konfigureringsverktyg. Arbetet genomför du med fokus på fullstack. Du gör allt från att ta fram användargränssnitt till att skapa och använda databasstrukturer. Du arbetar främst i plattformen Wengine som är utvecklad med .NET Core 3.0 och Blazor.

Du arbetar med hela utvecklingsprocessen, från design till färdigt system, och hjälper också till med den dagliga förvaltningen och support. Rollen innebär mycket kundkontakt vilket ställer krav på att förstå och tillgodose kundens behov och önskemål. Som systemutvecklare ingår du i ett team med mycket kompetens och goda utvecklingsmöjligheter.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning som högskoleingenjör, systemutvecklare, civilingenjör eller motsvarande
  • Minst två års erfarenhet av programmering
  • Erfarenhet av att arbeta i Microsoft
  • Flytande i tal och skrift på svenska och engelska
För att trivas i rollen tror vi att du motiveras av att agera problemlösande och har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa system. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med dina kollegor och är lyhörd mot det som efterfrågas av dig, samtidigt som du är bekväm med att arbeta självgående. Vidare är du en kommunikativ person som tycker om att arbeta med externa parter och anpassar dig efter deras behov. Slutligen tror vi att du har ett intresse för området samt vill utvecklas och nyfiken på att prova på nya tekniker tillsammans med Wexer.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Motala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemutvecklare, systemutveckling, fullstackutvecklare, fullstack, java, javascript, civilingenjör, högskoleingenjör, heltid, Linköping, Motala, nyutveckling, C#, .NET, ASP.NET, MVC, bootstrap, CSS, blazor
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.