Projektledare till framgångsrika helhetsleverantören ELVA

Projektledare till framgångsrika helhetsleverantören ELVA

Identifierar du dig som självgående, initiativtagande och kommunikativ? Vill du tillhöra en familjär kultur och arbeta med konkurrenskraftiga tjänster? Vi söker nu en projektledare som ska ta ELVA ABs verksamhet till nya nivåer.

Om företagetRent vatten är en av världens viktigaste frågor! ELVA är en helhetsleverantör som ständigt arbetar för att konstruera de bästa lösningarna för vatten- och avloppsrening såväl för kunderna som för miljön.

ELVAs inriktning är att bedriva teknisk ingenjörsverksamhet inom miljövårdsområdet samt genomföra funktionsleveranser inom vatten- och avloppsrening för kommunal och privat sektor. De konstruerar och projekterar framtidens vatten- och avloppsreningsanläggningar med processlösningar som svarar upp mot de ökade miljökrav deras kunder ställs inför. Genom ett engagemang utöver det vanliga, snabba beslutsvägar och lyhördhet för kunden skapar de kundanpassade, kostnadseffektiva lösningar som på bästa sätt värnar om vår miljö.

Till verksamheten i Motala söker vi nu en initiativtagande och driven projektledare som ska möjliggöra fortsatt tillväxt för företaget.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare kommer du ha en vardag med stor variation. Projekten som du kommer äga, varierar i storlek och omfattning Du kommer att vara drivande och ansvara för hela projektgenomförandet som innefattar bland annat resursplanering, kund- och leverantörskontakter, viss produktionsledning på plats samt dokumentation och överlämnande av anläggning.

ELVA befinner sig i ett spännande läge rent organisatorisk och verkar på en marknad där det finns stora behov av deras tjänster. Det finns med det sagt stora möjligheter att både forma rollen utefter dina erfarenheter och ambitioner likväl som möjligheten att utvecklas i en framgångsrik organisation.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom VA, bygg eller liknande är meriterande
  • Gedigen erfarenhet från entreprenadsamordning och projektledning
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
  • B-körkort
Du som söker behöver inte nödvändigtvis ha erfarenhet från alla moment som presenterats. Vikten ligger vid att ha med sig erfarenhet från entreprenadsamordning och projektledning. För att trivas i rollen är du strukturerad och van att arbeta självständigt. Självklart har du ett tydligt resultatfokus och du är van att arbeta mot högt uppsatta mål. Du är naturligt förtroendeingivande och kommunikativ samt att du trivs i en snabbrörlig miljö där prioriteringar kan skifta snabbt. Att ta ägandeskap för sin arbetsuppgift är viktigt för dig och du blir stimulerad av att driva dina ansvarområden framåt.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Motala
Lön: Enligt överkommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.