Platschef / Säljchef / Teknisk försäljning

Platschef / Säljchef / Teknisk försäljning

Har du en bakgrund inom teknisk försäljning och trivs en roll där du är en nyckelperson i organisationen? Här erbjuds du en omväxlande roll där du ges stora möjligheter till att påverka din egen och företagets framtid.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ramson.

Om företagetRamson är ett tillverknings- och utvecklingsföretag inom filtreringsteknik och erbjuder produkter, tjänster och helhetslösningar för industriella processer. Kunderna finner du främst i Europa inom industrier så som kemisk industri, gruv-, stål-, pappers- läkemedels- och livsmedelsindustri. Företaget har en gedigen historia av mångårig kompetens inom filtreringsteknik och industriella processer och levererar både standardprodukter och kundanpassade helhetslösningar för att säkerställa att kunden får en resurseffektiv och hållbar lösning. Ramsons kontor ligger i Motala med ett team på tolv personer inom sälj, design och produktion.

ArbetsuppgifterSom platschef hos Ramson har du övergripande ansvar för daglig drift och utveckling av försäljning, personal och övrig verksamhet. I rollen arbetar du operativt inom försäljning där du bearbetar kunder samtidigt som du leder och utvecklar säljteamet som idag består av fem säljare. Du identifierar nyckeltal, skapar målsättningar för verksamheten och leder marknadsmöten. Vidare ansvarar du för att utveckla företagets digitala och traditionella marknadsföring. Då du ingår i ledningsgruppen deltar du och rapporterar verksamheten på ledningsgruppsmöten. Här finns det en uttalad ambition för dig att få utökat ansvar inom rollen, där du blir en nyckelperson i Ramsons framtida utveckling.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom teknik, mekanik, kemiteknik eller motsvarade arbetslivserfarenhet inom relevant bransch
  • Erfarenhet av arbetsledande roll med personal- och ekonomiansvar
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skriftligt
  • B-körkort
Vi söker dig som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du får med dig dina medarbetare genom att engagera, motivera och tydliggöra vägen framåt. Du har en god social förmåga, är duktig på att bygga genomtänkta relationer och tycker om att ha många kontaktytor. Du har ett stort intresse för affärer och verksamheten i sin helhet och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Du har lätt för att fatta både snabba och mer avgörandebeslut, även under svåra omständigheter.

Övrig information
Start: Enligt överrenkommelse
Plats: Motala
Lön: Enligt överrenkommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: platschef, säljchef, teknisk försäljning, försäljning, filtrering, filtreringsteknik, mekanik, teknik, kemiteknik, kemisk industri, pappersindustri, industri, industriella processer, tillverkning, heltid, Motala
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!