Junior kemitekniker / Filtreringsteknik

Junior kemitekniker / Filtreringsteknik

Vill du få den ultimata starten i arbetslivet och är ute efter att få växa och utvecklas tillsammans med ett företag? Vill du utveckla dina kunskaper i filtreringteknik? Hos Ramson erbjuds du att ta del av en gedigen introduktion och utbildning i rollen som kemitekniker.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ramson.

Om företagetRamson är ett tillverknings- och utvecklingsföretag inom filtreringsteknik för vätskor och gaser och erbjuder produkter, tjänster och helhetslösningar för industriella processer. Kunderna finner du främst i Europa inom industrier så som kemisk industri, gruv-, stål-, pappers- läkemedels- och livsmedelsindustri. Företaget har en gedigen historia av mångårig kompetens inom filtreringsteknik och industriella processer och levererar både standardprodukter och kundanpassade helhetslösningar för att säkerställa att kunden får en resurseffektiv och hållbar lösning. Ramsons kontor ligger i Motala med ett team på tolv personer inom sälj, design och produktion.

ArbetsuppgifterSom Kemitekniker hos Ramson är du teknisk kunnig inom området filterkemiteknik för vätskor och gaser och arbetar mot kunder som främst är industriföretag. Du är delaktig i interna och externa projekt för utveckling av kundanpassade lösningar, initialt under vägledning av seniora kollegor. I starten av tjänsten introduceras du för en tydlig utbildningsplan för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt att växa in i rollen. Du ges möjlighet att lära känna Ramson från grunden och få den plattform som behövs för att kunna utvecklas.

Formella krav
  • Avslutad högskoleutbildning inom Kemiteknik
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • B-körkort
  • Meriterande med arbetserfarenhet av laboratoriearbete eller kunskap inom mekanik
Du som söker trivs i en teknisk och social omgivning med en öppenhet för ny kunskap. Som person är du nyfiken, du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker och är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar. Du är tillmötesgående och uppskattar att skapa god kontakt med kunder och kollegor för att kunna leverera bra lösningar. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Motala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kemitekniker, kemi, teknik, filter, filtrering, filterkemist, filtreringsteknik, vätska, gas, laboratorie, laboratoriearbete, industri, industriella processer, heltid, Motala
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!