Fastighetsskötare / fastighetsvärd

Fastighetsskötare / fastighetsvärd

Trivs du i en varierad praktisk roll med mycket kundkontakt där du dessutom hanterar viss administation? Vill du genom ditt arbete sprida visionen att det ska finnas bostäder till alla, oavsett bakgrund eller livssituation?

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Bostadsstiftelsen Platen.

Om företagetBostadsstiftelsen Platen är en ledande aktör på hyresmarknaden i Motala kommun med förvaltning av strax över 5700 lägenheter med målet att kunna erbjuda bra, prisvärda och välskötta bostäder till alla. I stiftelsen arbetar drygt 80 personer varav ungefär 25 arbetar som fastighetsvärdar, där verksamheten präglas av en stark human värdegrund med fokus på mångfald. Bostadsstiftelsen Platen värnar om sina medarbetare och erbjuder flera förmåner som främjar både gemenskap och hälsa.

ArbetsuppgifterI rollen som fastighetsskötare har du i huvudsak ansvar för fastigheternas inre och yttre skötsel. Du hanterar både ärenden som inkommer från hyresgästerna, såsom att utföra reparationer och rensa avlopp, och rutinmässig förvaltning som exempelvis att skotta snö, klippa gräs och ansvara för ordningen i återvinningshusen. I rollen ingår även enklare administrativa arbetsuppgifter i form av att beställa varor, attestera fakturor och återrapportera utförda serviceärenden. Rollen innefattar hög grad av service och kundkontakt med människor med varierande bakgrund och livssituationer, där fokus ligger på att göra kunderna nöjda både med ditt arbete och bemötande. Du arbetar tillsammans med en kollega och ansvarar för fyra till sex fastigheter självständigt.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning inom exempelvis fastighetsskötsel, VVS, el eller bygg alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska och arabiska i både tal och skrift
  • B-körkort
Vi tror att du som söker uppskattar att skapa god kontakt med kunder och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är bekväm bland andra människor och ser ett värde i att samarbeta där du gärna stöttar dina kollegor vid behov. Du är en handlingskraftig person som tar ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, driver ditt arbete framåt och ber om hjälp när det behövs.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Motala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.