Projektsamordnare

Projektsamordnare

Bostadsstiftelsen Platen har tagit ett strategiskt beslut om att aktivt arbeta för att skapa möjligheter till en bra integration för alla som bor i våra bostadsområden och därigenom också medverka till en positiv utveckling i Motala kommuns olika stadsdelar där vi är verksamma. Nu har vi behov av en resurs som kan hjälpa oss att driva olika projekt som vi startat upp i våra bostadsområden.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med samordning och utveckling av olika pågående projekt i våra bostadsområden, initiera och genomföra olika former av hyresgästmöten. Du är ett stöd till våra olika samarbetspartners i verksamheter och aktiviteter och samverkar med befintliga nätverk i våra bostadsområden. Anställningen är en visstidsanställning under sex månader. Under förutsättning att vederbörliga beslut fattas kan det övergå i en tillsvidareanställning.

Din profil

Vi söker en person som har erfarenhet av att jobba i projekt, med erfarenhet av brett föreningsarbete eller liknande arbete gärna inom fastighetsbranschen eller annan verksamhet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och är en van användare av data/IT. Om du utöver svenska talar flera språk och genom det besitter en värdefull kulturkompetens ser vi det som meriterande. Körkort lägst B-behörighet är ett krav.

För att klara det här jobbet måste du ha en hög social kompetens med stor respekt för människors olika bakgrund och livssituation. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vårt erbjudande till dig

Vi är ett stabilt, öppet och vänligt företag i en spännande bransch där vi erbjuder en trygg anställning i fina miljöer tillsammans med engagerade och trevliga medarbetare. Vi strävar mot ett värdestyrt arbete där våra värdeord Respekt, Engagemang, Delaktighet och Ansvar är vägledande.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är en visstidsanställning under sex månader med tillträde omgående. Under förutsättning att vederbörliga beslut fattas kan tjänsten permanentas eller liknande formulering.

Tjänsten är placerad vid vårt Huvudkontor intill Vätterns strand centralt i Motala och ingår i företagets Förvaltningsavdelning. Visst arbete utanför vanliga kontorstider förekommer.

Vi vill gärna ha en ansökan från dig med ett CV och personligt brev senast 2021-08-15.
Vi kommer att ha en längre ansökningstid på grund av semestertider och inkomna ansökningar hanteras när vi är tillbaka vecka 32.

Vid frågor är du välkommen att kontakta:

Integrationsstrateg Elin Thörnqvist
0141-22 89 90, elin.thornqvist@platen.se

Personalchef Sören Wik
0141-22 89 20, soren.wik@platen.se

Facklig kontaktperson för Vision Heléne Orrstenius
0141-22 89 02, helene.orrstenius@platen.se


Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
  • Erfarenhet av att arbeta med projekt
  • Erfarenhet av brett föreningsarbete eller liknande arbete
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Mycket goda datorkunskaper
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet av föreningsarbete inom fastighetsbranschen
  • Talar andra språk än svenska

Mer info
Område Motala
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bostadsstiftelsen Platen är det allmännyttiga bostadsbolaget i Motala och förvaltar en yta om 429 770 kvm. Vi har 5 732 lägenheter och 176 kommersiella lokaler i portföljen samt en omsättning på drygt 399 Mkr.
Vi har det förtroendefulla uppdraget att sköta, vårda och utveckla våra hyresgästers hem vilket ställer höga krav på oss och våra samarbetspartners. Vi ska erbjuda väl underhållna och framtidsinriktade fastigheter, bostäder och boendemiljöer. Vi är idag 84 medarbetare inom olika yrkesgrupper på Platen.