Vi söker truckförare till stort lager i Östergötland

Vi söker truckförare till stort lager i Östergötland

Om tjänsten

Vi söker nu lagerarbetare till ett av Östergötlands största lager! Uppdraget ingår i vår bemanningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Arena Personal, men arbeta ute hos våra kunder i Östergötland.

Arbetsuppgifterna kommer allra främst vara orderplock och truckkörning, men kan även innefatta en del andra arbetsuppgifter så som att lossa containrar på godsmottagningen. Detta innebär en del tunga lyft och fysisk ansträngning, varav det är extra viktigt att du har god fysik.

Arbetstiderna varierar.

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader och heltid.

Din profil

Vi söker dig som är arbetshungrig, pigg och sugen på nya utmaningar! Du ska vara en noggrann och ordningsam person som gärna vill ta egna initiativ.

Då arbetstempot kan upplevas högt samt fysiskt ansträngande behöver vi någon med extra go i kroppen och som inte är rädd för att ta i när det behövs. Det är meriterande om du har arbetat på lager tidigare.

Det krävs att du har truckkort med behörighet A+B. Var tydlig med denna information i din ansökan!

Du ska kunna ta dig till arbetsplatsen oberoende av kollektivtrafik, så körkort och tillgång till bil kommer bli nödvändigt vid skiftarbete.

På grund av att du kommer att ta instruktioner både skritligen och muntligen, så behöver din svenska läs- och hörförståelse vara god.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.

Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 dec (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss