Kundtjänstmedarbetare till SEB i Motala

Kundtjänstmedarbetare till SEB i Motala

Söker du en ny utmaning? Vill du jobba i en snabbrörlig miljö med mycket kundkontakt där teamarbete är nyckeln till framgång? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Nu söker SEB en ny kollega till sitt kontor i Motala. Ända sedan starten för 160 år sedan har SEB vägletts av en övertygelse om att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. SEB finns här för att göra det möjligt för dig att uppnå dina ambitioner och lyckas i såväl goda som svåra tider. Hos SEB kommer kunderna alltid först utifrån förvissningen om att ett långsiktigt perspektiv och långsiktiga relationer skapar uthållig lönsamhet.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du möta kunder över disk och via telefon. Du är SEB:s ansikte utåt och hjälper kunder med allt från vardagsekonomi till lån och sparande. Med tiden kommer du även få ta egna möten där du hjälper kunder med sin vardagsekonomi, exempelvis öppna nya konton. Uppdraget börjar med en utbildning hos SEB så att du ska känna dig trygg med dina arbetsuppgifter.

Tjänsten är dagtid och omfattningen är minst 60 %. För rätt person finns möjlighet till utökning till en heltidstjänst där du arbetar 3 dagar i Motala och resterande tid på kontoret i Linköping.

Om dig
Vi söker dig som har ett stort intresse för ekonomi och flerårig arbetslivserfarenhet, gärna från bank- eller servicebranschen. Har du även en eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi är det meriterande.

Som person ser vi att du är prestigelös och lösningsorienterad. I kontakt med kunder är det viktigt att du är förtroendeingivande och serviceinriktad. För tjänsten behöver du obehindrad kunna kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående och pågår löpande framöver. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Exina Karmanik via 08 - 100 500 eller till exina.karmanik@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundtjänstmedarbetare till SEB, Motala, Adecco, bank, ekonomi, service, Linköping
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Ekonomi, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.