Ekonomiassistent till Östenssons Livs AB

Ekonomiassistent till Östenssons Livs AB

Är du kundfokuserad ekonomiassistent som gillar att jobba nära dina medarbetare? Har du dessutom ett intresse för livsmedelsbranschen kan nog det här vara drömjobbet för dig!

Om kundföretaget

Mat och omtanke från trakten! Östenssons är en fristående livsmedelskedja som verkar i Östergötland sedan 1963. Vi har fyra butiker i Motala, två butiker i Vadstena samt en butik i vardera städer Skänninge, Borensberg och Linköping. Företaget har i dagsläget ca 240 anställda. Vi älskar lokal mat och utöver våra personliga butiker har vi en central tillverkningsenhet i Motala. Här finns ett bageri, en styckcentral samt ett kök. Dessa enheter levererar dagligen pinfärska produkter till Östenssons alla butiker. Vi välkomnar dig till en familjär miljö i en lärande organisation där du med lätthet kan nå fram med nya idéer.

Dina arbetsuppgifter

Östenssons Livs söker nu en ekonomiassistent till huvudkontoret i Motala. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att självständigt ansvara för leverantörs- och kundfakturor vilket huvudsakligen innebär arbetsuppgifter såsom registrering/kontering, utbetalningar, fakturering, inbetalningar, bevakning och påminnelser, checkavstämning samt övriga arbetsuppgifter inom ekonomiområdet. Vidare kommer du ansvara för växeln samt posthantering. Du kommer att rapportera till Ekonomichefen.

Din profil

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning inom ekonomi alternativt en YH-utbildning inom området eller motsvarande kunskaper tillförskaffade från arbetslivet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Då rollen även innebär att ta emot inkommande samtal via växeln är det viktigt att du tycker om att ha en social roll och att ge service till kunderna.

Som person är du självgående, noggrann och prestigelös. Du har lätt för att se helheten och arbeta proaktivt med hög serviceanda och en positiv attityd. Du gillar att ha varierande arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan uppgifterna utan att tappa kvaliteten i arbetet.

Meriterande
- Erfarenhet av affärssystemet Navision

Övrig information
Arbetstider: Dagtid, vardagar
Tjänstgöringsort: Motala
Omfattning: 100%

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Östenssons Livs AB med OnePartnerGroup. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till Viktoria Martinsson, Rekryteringskonsult viktoria.martinsson@onepartnergroup.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se