Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker dig som vill jobba extra som vikar

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tycker du om att arbeta med barn och unga, brinner för pedagogik och att hjälpa barn i deras utveckling? Är du student eller har en annan sysselsättning och letar efter ett flexibelt jobb vid sidan av?

Information om uppdraget:

Nu erbjuder vi på StudentConsulting ett givande arbete som vikarie i Mörbylånga kommuns grundskolor/högstadier. Att arbeta i Mörbylångas kommunala skolor innebär ett roligt och varierande arbete där du kommer att ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Skolorna i Mörbylånga arbetar ständigt med god kvalitet och utveckling i sitt arbete.

Som vikarie kan dina arbetsuppgifter variera, men dina ansvarsområden innefattar att på olika sätt stötta upp i verksamheten på olika skolor i kommunen. Arbetet utförs på veckodagar under dagtid, där arbetstid och arbetsplats kan variera utifrån behov.

Genom vår app eller hemsida får du enkelt tillgång till de uppdrag som passar dig, när, var och i vilka klasser du vill jobba och vi finns alltid nära dig för stöttning. Du justerar enkelt din tillgänglighet utifrån vilka dagar du kan arbeta.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola

Detta söker vi:

Vi söker dig som är ute efter ett extrajobb och har en annan huvudsaklig sysselsättning, detta kan vara exempelvis: studier, eget företagande eller att du är ålderspensionär och har erfarenhet från att arbeta på skola eller förskola. Du bör vilja arbeta minst 2 dagar per vecka. Du kommer att ingå i en vikariepool där du har möjlighet att justera din tillgänglighet utifrån de dagar du kan arbeta. Du får därefter pass skickade till dig under de dagar som du registrerat att du är tillgänglig för arbete.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse för barn och ungdomars utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:

- god samarbetsförmåga
- flexibel och serviceinriktad
- självgående och ansvarstagande
- lugn och empatisk

Sökord: Mörbylånga, Lärare, Skola, Extrajobb, Vikarie

Sökord: Mörbylånga, Lärare, Skola, Extrajobb, Vikarie
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com