Driven handlare till Saxnäs Camping sökes!

Driven handlare till Saxnäs Camping sökes!

Saxnäs Camping är en familjeägd stor camping belägen nära Färjestaden på vackra Öland, strax norr om Ölandsbron. Vi är en sommardestination för hela familjen och arbetar ständigt med att leverera semesterglädje, med personlig service i fokus. Hos oss kan man, utöver att campa eller bo i stuga/villavagn, bada i vår poolanläggning Sydpoolen, spela minigolf, njuta av god mat i någon av våra restauranger eller koppla av en dag på stranden. Området kring Saxnäs är ett mycket expansivt bostadsområde och här finns också många året runt-boende samt ett antal sommarstugor

Nu erbjuder vi möjligheten att driva vår livsmedelsbutik under sommaren 2023 och framåt på säsong. Vi söker dig som har drivet och engagemanget att ge våra gäster den absolut bästa servicen både vad gäller sortiment och bemötande. Tidigare erfarenhet från branschen är meriterande men inget absolut krav. Vi tror att du älskar att ge service och är beredd att arbeta tillsammans med oss för att göra våra gästers vistelse så bra som möjligt och även attrahera kunder utifrån.

Livsmedelsbutiken på Saxnäs Camping är cirka 240 kvadratmeter stor och i hyran ingår alla befintliga inventarier såsom kassaapparater, kyl- och frysrum, dryckeskylar, varuvagnar, hyllor och varuexponering samt andra nödvändiga inventarier för att driva butiken vilket gör det lätt att starta upp. Livsmedelsbutiken har som tradition ett brett sortiment med allt från livsmedel, snacks, godis, dryck, glass, specialvaror, brassestolar, grillkol, tobak och tidningar. En storsäljare varje år är såklart frukostfrallorna!

Fakta:
  • Campingen har öppet 14 april - 1 oktober. Butikens öppettider bestäms i samråd med campingen men ska dagligen under högsäsongen vara öppen 8-22 (midsommar - mitten av augusti)
  • Butiksyta: cirka 240 kvadratmeter
  • I hyran ingår befintliga inventarier
  • Saxnäs camping har cirka 2500 besökare per dag under högsäsong + fast boende i närområdet
Är du den vi söker?
Har du funderingar eller frågor?

Hör av dig till:

Catrin Sörenson

VD

catrin@kcsaxnas.se
Mer info
Email Mejla Saxnäs Turism & Fritid AB
Område Mörbylånga
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kcsaxnas.se
Sista ansökningsdag 1 mars 2023 (29 dagar kvar)