Svetsare rostfritt till Spiroline i Degerhamn

Svetsare rostfritt till Spiroline i Degerhamn

Poolia söker för rekrytering till Spiroline inom SPIRAC-koncern en Svetsare (MIG/MAG) inriktad mot manuell svetsning i rostfritt. Tjänsten är på heltid (dagtid) och placerad vid fabriken i Degerhamn på Öland.

Söker du en tjänst som delvis kan anpassas till dina önskemål i en väletablerad och långsiktig koncern som har funnits i över 40 år? Vill du arbeta självständigt men samtidigt ha en viktig roll i bolagets fortsatta utveckling?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med manuell svetsning i rostfritt material. Det förekommer andra typer av traditionellt verkstadsarbete som t ex borrning, slipning och bockning.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har svetsutbildning med giltiga certifikat inom MIG/MAG och ett par års erfarenhet av att arbeta som manuell svetsare inriktad mot rostfritt material. Du har även erfarenhet av svetsning i plåt (svart).

Du behärskar ritningsläsning och mätning. Vi ser det som meriterande om du även har tidigare erfarenhet av traditionellt verkstadsarbete som borrning, slipning, bockning m m.

Tjänsten kräver att du är behärskar svenska i tal och skrift.

För att vara framgångsrik som Svetsare inom Spiroline tror vi att du är ansvarstagande, noggrann, målinriktad, ordningsam och har lätt att samarbeta.

SPIRAC-koncernen

SPIRAC levererar lösningar för materialhantering för kommunalt och industriellt avloppsvatten.

Mekanisk avskiljning och hantering av sand och slam i kommunala reningsverk är det SPIRAC fokuserar på, men SPIRAC erbjuder också transport, avvattning och tvättning i industriella tillämpningar.

I över 40 år har SPIRAC varit marknadsledande i fråga om system med axellösa transportörsystem, sandfång och siktning såväl som inloppslösningar, inklusive mekanisk avskiljning med hjälp av galler, tvättning, komprimering, inneslutning och transportsystem. SPIRAC har kontor runt om i världen och kan erbjuda lösningar för materialhantering, baserade på internationella och lokala erfarenheter. Med SPIRAC:s breda produktprogram och erfarna team av försäljare, konstruktörer och projektledare kan vi erbjuda paketlösningar för alla reningsverk, från de minsta till de största. SPIRAC är också betydande leverantörer av slamsilosystem. Vi erbjuder komplett konstruktion, tillverkning och installation för effektiv, ren och luktfri hantering av system med stor eller liten kapacitet.

Framför allt understöder vi utrustningen och är stolta över att kunna ta ansvar för lyckade installationer.

Och kom ihåg att fullständiga eftermarknadstjänster ingår i SPIRAC:s enastående service.

Läs mer på http://www.spirac.com/sv
Mer info
Område Mörbylånga
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.