Lernia söker nu en tekniskt kunnig processoperatör till Kalmar Ölands Trädgårdsprodukter!

Lernia söker nu en tekniskt kunnig processoperatör till Kalmar Ölands Trädgårdsprodukter!

Är du nyfiken på livsmedelsindustrin och skulle vilja testa på rollen som processoperatör på ett svenskt, spännande och expansivt företag? Just nu söker vi på Lernia en talangfull person till ett uppdrag hos Kalmar Ölands Trädgårdsprodukter. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan!

Om rollen som processoperatör

I rollen kommer du först och främst att arbeta ute i bön- och ärtfabriken i Färjestaden. Arbetsuppgifterna består av torkning, rensning, paketering, produktionsplanering samt hantera order och lager. Truckkörning ingår i det dagliga arbetet. Denna tjänst innebär även ett övergripande ansvar för den dagliga driften på avdelningen. Utöver det kommer du även ställa in och sköta maskinerna, säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet samt minska produktionsavbrott.

Formell kompetens
  • Lägst gymnasiekompetens - meriterande med teknisk inriktning
  • Erfarenhet av arbete som processoperatör eller liknande
  • Intresse av att hantera och utveckla produktionsprocesser
  • Truckkort
  • B-Körkort och tillgång till bil
Meriterande
  • Erfarenhet från lantbruk eller liknande
  • Erfarenhet av en arbetsledande position
Du som söker

Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom teknik och maskin att söka tjänsten men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Vi tror att du är noggrann och flexibel och har en blick för vad som behövs göras. Det är bra om du är öppen för varierande arbetsuppgifter och kan klara av att har många projekt i gång samtidigt. Det är också viktigt att du kan arbeta strukturerat även i en stressad situation. Du ser det även som en rolig utmaning att vara med i den tekniska och digitala utveckling som företaget står inför.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/ Färjestaden

Inledningsvis kommer ditt uppdrag att pågå i 6 månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan du antingen bli överrekryterad eller få förlängt uppdrag.

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse

Information

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt gärna personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Mörbylånga
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget processar, säljer och marknadsför bönor, ärtor och lök till detaljhandeln, storhushåll och industrin. Företaget startade 1959. Varje år processas och säljs ca 10 000 ton/år av dessa livsmedel, tillverkningen sker i Färjestaden på Öland. Företaget äger och driver även Solanum i Kalmar som processar och säljer ca 5.000 ton potatis varje år.