VI VÄXER OCH UTÖKAR VÅR SERVICESTYRKA!

Känner du någon som borde prova något nytt? Tagga gärna!

Personen/personerna vi söker ska arbeta med service, felsökning och reparationer på i första hand lantbruksmaskiner, både ute hos kund och i vår egen verkstad i Färjestaden. Skall krav är att du har minst B-körkort.

Du bör ha maskinutbildning med inriktning på tunga fordon och erfarenhet av liknande arbete samt goda kunskaper om maskiner förekommande inom lantbruket.
Datakunskap och engelska är meriterande eftersom dagens avancerade maskiner kräver felsökning med hjälp av servicedatorer där mycket av språket är engelska. Arbetsuppgifterna rör det mesta inom hydraulik, mekanik och elektronik. Vi sätter stor vikt på dina personliga egenskaper eftersom ett väl fungerande eftermarknadsteam är en av våra största målsättningar.

Är du intresserad av att vara med i vårt eftermarknadsteam, utveckla det nya företaget ha ett utmanande och spännande arbete med varierande arbetsuppgifter, är du förmodligen den/de vi söker.

Du är välkommen med din ansökan till:

fredrik.andersson@jamaskinteknik.se

Läs mer om företaget på
Www.jamaskinteknik.se

Fredrik Andersson
073 43 56 370
Mer info
Kontaktperson Fredrik Andersson
Telefon 0734356370
Email Mejla Fredrik Andersson
Område Mörbylånga
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jamaskinteknik.se
Sista ansökningsdag 14 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VI ÄR DIN LOKALA SERVICEPARTNER

J.A Maskinteknik AB är ett maskinservice företag inom lantbruk, truck och entreprenad. Vi samarbetar med världsledande leverantörer i branschen.

Läs mer på www.jamaskinteknik.se