Produktionsreparatör teknisk support / verkstad

Produktionsreparatör teknisk support / verkstad

Vill du känna att du har ett betydelsefullt arbete och gör skillnad? Här är en möjlighet att få arbeta som produktionsreparatör på Blentagruppen i Mörbylånga. Ditt fokus i tjänsten blir att säkerställa driften av vår anläggning samtidigt som du arbetar med ständiga förbättringar, d.v.s. förebyggande underhåll.

Om tjänsten
Som produktionsreparatör hos oss blir du en del av ett kompetent team bestående av 17 personer. Du arbetar dels självständigt med eget ansvar inom ditt arbetsområde men även med att arbeta med ständiga förbättringar tillsammans med dina kollegor. Du kommer att många kontakts- och samarbetsytor inom organisationen.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Service- och reparationsarbete, med ett planerat och effektivt arbete säkerställa driften på anläggningen.
  • Genomföra ronderingar på tilldelat ansvarsområde varje vecka. Åtgärda/avhjälpa direkta fel, dokumentera och skapa underlag till ett förebyggande underhåll.
  • Utefter ronderingsprotokollen tillse att det som framkommer åtgärdas, förebyggs, dokumenteras och följs upp.
Vem letar vi efter
Vi söker dig som kan jobba självständigt och som har sinne för teknik. Du behöver kunna hantera flera pågående arbetsuppgifter på ett snabbt, strukturerat och noggrant sätt. Då gruppen är liten och har ett stort ansvar är det också viktigt att du trivs med att arbeta i högt tempo och i nära samarbete med dina kolleger.

Din utbildningsbakgrund är teknisk gymnasieutbildning för arbete inom reparation och underhåll. Du bör ha några års praktisk erfarenhet av tekniskt underhållsarbete och god datorvana. Du uttrycker dig obehindrat både muntligt och skriftligt på svenska. Ett krav är att du har körkort. Det är meriterande om du kan förstå och göra dig förstådd på engelska då majoriteten av våra maskinleverantörer inte talar svenska och du kan komma att ha en del kontakt med deras representanter.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Villkor
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.
Arbetstider: Arbetsschema enligt överenskommelse. Arbete på avdelningen bedrivs dagtid, tvåskift, natt och helg.

Ansökan
Låter detta intressant och du har de kvalifikationer och erfarenheter vi frågar efter? Då är du varmt välkommen att söka. Sista ansökningsdagen är satt till den 19 juni 2022 men vi har valt att tillämpa löpande urval, så vänta inte med att ansöka.
Mer info
Område Mörbylånga
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.guldfageln.se/
Sista ansökningsdag 19 juni 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Familjeägda Blentagruppen är ett av Sveriges största matfågelföretag med välkända varumärken som Guldfågeln och Ingelsta Kalkon. I koncernens anläggningar i södra Sverige produceras svenska djupfrysta, färska och förädlade kyckling- och kalkonprodukter av högsta kvalitet. Koncernen har idag ca 1000 medarbetare och omsätter 2,2 mdr SEK.