Butikssäljare – sommar, Beijer Färjestaden

Butikssäljare – sommar, Beijer Färjestaden

Är du en serviceinriktad medarbetare med kunskaper inom byggmaterial? Trivs du med att arbeta i team och att ta mycket ansvar? Har du dessutom erfarenhet av butiksarbete? Då är denna spännande tjänst något för dig!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Beijer Byggmaterial söker nu efter sin nya butiksäljare till vår filial i Färjestaden. I rollen som butikssäljare består din vardag av mycket kundmöten i butik, ansvarstagande och variation. Uppgifter du möter dagligen kan vara:
  • Försäljning till kund i butik
  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service
  • Kassaarbete
  • Registrering av kundens varor i handdator
  • Orderplockning (kundordrar) samt uppackning av varor
  • Kampanjarbete, exponera varor
Vi söker dig som
Värderar
vikten av att leverera en hög kvalité och är mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett gott öga för service. På Beijer Byggmaterial leds vi av att varje kund ska bli sedd och uppmärksammad så att kunden lämnar butiken med ett gott intryck. Erfarenhet från byggmaterialförsäljning eller kunskap inom byggmaterial ses som en stor fördel. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor som alla jobbar för att leverera en hög kvalité och vara det bästa alternativet för våra kunder.
Meriterande är B-körkort och truckkort men inget krav.

Nästa steg
Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är på 75
%, startdatum är v 25 t om mitten av augusti.

För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer
Byggmaterial på 075-2412149.
Mer info
Område Mörbylånga
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.