Butik- och lagersäljare till Beijer Färjestaden

Butik- och lagersäljare till Beijer Färjestaden

Är du en serviceminded person med kunskaper inom byggmaterial? Trivs du med att arbeta i nära team med högt i tak och med mycket ansvar? Har du dessutom erfarenhet av lager/ butiksarbete? Då är denna tjänst något för dig!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Beijer Byggmaterial söker nu en butik- & lagersäljare till vår filial i Färjestaden. I den kombinerade rollen som butik- och lagersäljare består din vardag av mycket variation. Ditt primära fokus kommer att vara arbete i butik med tillhörande uppgifter. Arbete på vårt lager kommer att ske vid behov.

Uppgifter du möter du på dagligen kan vara:
  • I butikens kassalinje arbetar du i vårt affärssystem Trygg för att hämta/ administrera order & offerter mot konsument- och företagskunder.
  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder
  • Driver och engagerar du dig i butikens exteriör och har ett öga för ordning & reda
  • Ansvarar och arbetar med varuplock och upphängning av varor
  • Mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta till att fullfölja kundens order och köp i butik där kunden ska lämna med ett gott intryck.
  • Arbeta i brädgård med lagerplock
Oavsett utgångspunkt på filialen kommer ditt ansvar innebära att vara behjälplig mot våra privat- och företagskunder som besöker anläggningen, likaså som att stötta och samarbeta med såväl kollegorna i butiken, lagret och företagsförsäljningen.

Vi söker dig som

tycker det är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra återkommande samt nya kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med förmågan att alltid se till att kunden blir sedd och lämnar butiken med ett gott intryck. Erfarenhet från att sälja byggmaterial eller kunskap inom byggmaterial från annan erfarenhet ses som en stor fördel. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor som alla arbetar tillsammans för att se till att Beijer är det mest kvalitativa alternativet för våra kunder. Vi tror att detta lägger grunden för en framgångsrik försäljning och ett gemytligt samarbete & trivsel mellan kollegor. B- körkort är ett krav och det är ett plus om du sen tidigare har truckkort. Har du kunskap om byggmaterial är detta meriterande.

Nästa steg

Då vi anser att personlig lämplighet är en stor del av framgången i rollen har vi en gedigen rekryteringsprocess för att hitta rätt person. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur där vi tror att ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter lämpar sig väl till vårt team. Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är på heltid. Placeringsort Färjestaden.
Mer info
Område Mörbylånga
Yrkesroll Försäljning, Butik, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland