VVS-montör sökes för arbete på Södra Öland!

VVS-montör sökes för arbete på Södra Öland!

Det familjära företaget Bosses Rör i Mörbylånga AB avser att rekrytera en Rörmokare.

Bosses Rör i Mörbylånga AB utför alla sorters VVS-arbeten riktade till företag och privatpersoner. Bolaget som bildades 2006, Bosses Rör drivs av den erfarna rörmokaren Bo Nordqvist. Vi jobbar på Södra Öland med dess unika natur och människor.

Gillar du raka rör och familjär stämning. Är du en ansvarstagande och serviceinriktad rörmokare som är lösningsorienterad? Då tycker vi att du ska höra av dig. Jobbet innebär mycket eget ansvar och olika uppgifter under dagen.

Du som söker bör ha erforderliga behörigheter och gärna påvisa din yrkesskicklighet via tidigare referenser. Fortbildning inom arbetsområdet ingår som en naturlig del i arbetet.

B-Körkort krävs för att du för att kunna köra företagets servicebilar.

Tjänsten är heltid, tillsvidare. Lön enligt överenskommelse.

Stämmer detta med dig så är vi ivriga på att få in din ansökan så snart som möjligt eftersom intervjuer och tillsättning är tänkt att ske snarast.

Söker tjänsten gör du via ansök knappen i annonsen.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Bo Nordqvist 070-817 65 55 eller Anneli 073-407 40 45

Välkommen!

Bruksgatan 14, 386 51 Mörbylånga 070-817 65 55
Mer info
Område Mörbylånga
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 jan 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bosses Rör är ett familjeföretag som bildades Februari 2006. Vi tog över efter Kjell Dahlström som har haft sitt VVS företag i Seby på östra Öland sedan mitten av 60-talet.

Vi utför allt inom VVS så som rörinstallationer, kök och badrum. Värmeinstallationer t.ex. jordvärmeanläggningar / Eco air och enskilda avlopp, inkoppling av kommunalt vatten och avloppsrensning. Vi har ansvar för ett flertal påsläpp och nedtömning av vatten i fritidshus.

Vi inriktar oss framförallt på att hålla en god service på Södra Öland för både permanentboende och sommarboende. Vi har servicen hos de flesta lantbrukare och Stenåsa camping, Ottenby vandrarhem och Ottenby Kungsgård.