Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

C-chaufförer sökes till Mora!

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du C- körkort och är redo för nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Till vår kund i transportbranschen söker vi nu dig med C-kort och en hög servicekänsla.

Tjänsterna är på heltid och arbetsuppgifterna består av b.la. lastning, lossning och transport av gods till kunder i Dalarna med omnejd.
Du utgår från Mora och våra kunder distribuerar allt från styckegods till industrimaterial och mat. Företaget söker medarbetare som gillar kundkontakter, service och som mer än gärna är företagets ansikte utåt.

Vi söker alltså er chaufförer som är serviceinriktade och som inte har något emot att hoppa ur förarhytten för att bistå kunderna med den hjälp de behöver.

Arbetstiderna kan beroende på uppdrag, vara förlagda på både förmiddagar och eftermiddagar. Tjänsterna är på heltid med start maj/juni. Det finns goda chanser till förlängning och fortsatt anställning efter väl utfört uppdrag.

Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting och vara uthyrd till en av våra kunder i Mora.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en hög servicekänsla, är noggranna och kommer i tid till arbetet. Du ska vara van att ta ansvar och kunna arbeta både i team och självständigt. Ni har en hög arbetsmoral och värdesätter ert arbete och arbetsgivare.

Krav:
- C kort
- YKB
- ADR grund

Passade beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag!

Sökord: Lastbil, Lastbilschaufför, Distribution, C-chaufför, Yrkeschaufför

Sökord: Lastbil, Lastbilschaufför, Distribution, C-chaufför, Yrkeschaufför
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort - så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför.