Hoppa till innehåll

Intresseanmälan för kommande industrijobb i Mora!

Om kundföretaget
Vi söker industriarbetare för kommande uppdrag hos våra kunder i Mora!

Arbetsuppgifterna varierar mellan arbetsplatserna vilket gör att vi söker medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter.

Meriterande med erfarenhet av industriarbete eller annan maskinvana. För vissa tjänster är även erfarenhet som bilmekaniker eller snickare/byggbranschen meriterande.

Denna annons är en intresseanmälan och återkoppling sker endast om du blir aktuell för en tjänst.

Dina arbetsuppgifter
Här får du chansen att söka flera intressanta och utvecklande jobb samtidigt! Vi tillsätter roller som exempelvis montörer, maskinoperatörer, svetsare, fordonsmontörer, truckförare och lagerpersonal löpande.

Din profil
När vi anställer kommer din personlighet och inställning vara en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen. Vi ser gärna att du som person är driven, ansvarsfull och engagerad. Vidare ser vi att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

Övrig information
B-körkort och tillgång till bil är ett krav då pendling och skiftarbete kan förekomma. Du kommer att bli anställd av Konsultia och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos någon av våra kunder.

För mer information är du välkommen att kontakta konsultchef Anna-Karin Hallfors via e-post: anna-karin@konsultia.se. Observera att endast frågor skickas via e-post, ditt CV registrerar du direkt i ansökan via denna jobbannons.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.seKonsultia AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
19 dec. 2023 (19 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se
http://www.konsultia.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Gällivare
Transport & Logistik
Företagslogga
Skellefteå
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Ludvika
Industri & Anläggning
Företagslogga
Smedjebacken
Industri & Anläggning
Företagslogga
Falun
Industri & Anläggning
Företagslogga