Hoppa till innehåll
Konsultia AB logotyp

Industriarbetare sökes till FM Mattsson

Om kundföretaget
FM Mattsson Mora Group bedriver försäljning, tillverkning samt produktutveckling av blandare under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur och Damixa. Norden är koncernens huvudmarknad. Koncernen omsätter över 1 miljard kronor och har över 550 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Vi kommer tillsätta platser på flera avdelningar, exempelvis i monteringen där man ansvarar för delar av produktionsflöden och arbetar med såväl stora som små komponenter och olika produkter. Arbetet erbjuder rotation och goda möjligheter att utvecklas i flera steg. Har du lätt för att lära dig nya saker och älskar att arbeta med tempo är det här jobbet för dig.

Har du truckkort kan din kompetens komma väl till pass för vanligt förekommande arbetsuppgifter inom lager och logistik.

Skriv gärna med om du har erfarenhet av att arbeta hos FM Mattsson tidigare och vilken avdelning du i så fall har jobbat på.

Vi söker personal både till dagtid och 2-skift.Din profil
Är du stresstålig, strukturerad och flexibel? Vill du vara en viktig kugge i ett stort maskineri och är en engagerad medarbetare i teamet? Vill du ha roligt på jobbet? Då kan detta vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Övrig information
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Konsultia men tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Anna-Karin Hallfors på telefonnummer: 0705172612 eller via e-post: anna-karin@konsultia.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller telefon utan det sker enbart genom hemsidan Konsultia.se.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Mora, Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se


Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 mars 2023 (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. Konsultia har kontor i Mora, Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Fler från samma arbetsgivare