Hoppa till innehåll
John Deere Forestry AB logotyp

Servicetekniker till vår verkstad i Mora

Publiceringsdatum
11 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi erbjuder dig ett stimulerande och självständigt arbete där du servar, reparerar och underhåller maskiner både inne i verkstaden och ute i fält. Våra kunder är företrädesvis mindre entreprenadföretag men också stora skogsbolag.

Vi vill att du har fordonsmekanisk/maskinteknisk utbildning, gärna med inriktning mot tunga maskiner. Erfarenheter från reparationer av skogsmaskiner är meriterande liksom tidigare erfarenhet av service och reparationer av mobila AC-och brandsläckningsanläggningar. Körkort är ett ktav och C-kort är en extra merit.

Som person har du servicekänsla och är självgående men du trivs också med att samarbeta med dina kollegor.

Vi erbjuder dig:
  • Trevliga kollegor
  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Massage
  • Fälttillägg
  • Företagsbonus

Välkommen till John Deere!
Vi är övertygade om att mångfald och delaktighet gör oss ännu starkare. Om du kan se dig själv som en av oss är du varmt välkommen att höra av dig!
John Deere Forestry AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 april 2024 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

John Deere är den marknadsledande skogsmaskintillverkaren i världen. Vi har verksamhet i ett stort antal länder med tillverkning av skogsmaskiner i Finland och USA. John Deere Forestry AB är det svenska återförsäljarbolaget för skogsmaskiner med ett stort antal verkstäder runt om i landet. Huvudkontoret ligger i Märsta, norr om Stockholm, där även huvudlagret för reservdelar till de europatillverkade maskinmodellerna finns. Läs mer på www.deere.se