Ungdomsansvarig till Mora IK

Ungdomsansvarig till Mora IK

Om oss
Mora IK är en förening där lagarbete är ett självklart ledord. Vi lutar oss mot vårt manifest som genomsyrar allt vi gör. Vi har en hög integritet och vi arbetar stolt för hela vår bygd. Vi har ett stort hjärta för klubben och ett stort samhällsengagemang. Vi bygger broar, inte murar.

Den lokala förankringen är självklar och vår egen arena Smidjegrav ska vara en plats där alla ska trivas. Vi vänder inte kappan efter vinden. Vi står upp för det vi tror på. Vi är drivna och leder gärna utvecklingen av svensk ishockey vilket gör att vi är respekterade i den svenska idrottsrörelsen. Vi som arbetar för klubben kan intyga att det är tillsammans som vi är starka. Det är korta beslutsvägar och från tanke till handling går det ofta snabbt. Det är högt till tak och nära till skratt. Glädje och positivt tänkande är en förutsättning för framgång.

Ungdomsverksamheten är den största delen av vår förening och skapar framtiden för Mora IK:s fortsatta utveckling. Vill du arbeta med utveckling av vår ungdomsverksamhet och bli en viktig nyckelspelare i vår förening? Nu söker vi en Ungdomsansvarig till Mora IK.

Dina arbetsuppgifter
Som Ungdomsansvarig jobbar du tätt ihop med övriga funktioner i föreningen. Du får ett brett och omväxlande arbete där tyngdpunkten ligger på organisationsutveckling, administration och kommunikation.

Detta är en kommunikativ och relationsbyggande roll där du har daglig kontakt såväl internt som externt. Internt med kollegor, spelare, ledare och föräldrar. Externt med leverantörer, sponsorer och förbund.

I arbetsuppgifterna ingår följande:

* Ansvara för budget, målsättning samt uppföljning av styrdokument
* Koordinera och organisera arbetet med ungdomslagen innehållande personalansvar
* Kvalitetssäkra verksamheten för ungdomslagen
* Delta och leda regelbundna informationsträffar
* Hjälpa till att rekrytera spelare och ledare till ungdomslagen
* Representera Mora IK vid sammankomster anordnade av olika förbund och intressegrupper
* Säkerställa att samtliga tränare/ledare/stödfunktioner för ungdomslagen har rätt utbildningsnivå eller erbjuds utbildning för att säkerställa detta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där arbetstiderna är varierade och även förlegad många kvällar och helger.

Din profil
Vi söker dig som har ett genuint intresse och engagemang för idrott och föreningsliv. Vi tror att du har idéer som hjälper oss ta steget framåt i byggandet av en stabil hockeyförening. För oss är din ledarskapsförmåga oerhört viktig. Därför söker vi dig som har tidigare erfarenhet från en roll i ledande position. Utöver detta så ser vi ser gärna att du har en utbildning inom idrott eller ledarskap men detta är inget krav.

Då rollen kräver en hel del administration så behöver du ha god datakunskap och vana att jobba i Microsoft Office. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav och goda kunskaper i engelska ser vi som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som person ser vi att du har ett starkt driv och passion för ditt arbete. Du ser möjligheter, är positiv och vill få individer, spelare och ledare att växa tillsammans. Du har ett coachande förhållningssätt och är bra på att bygga relationer i olika nätverk. Struktur, ordning och reda och problemlösning är viktiga delar i det dagliga arbetet.

Du är en lojal, trygg och prestigelös person som tar dig an både mindre och större arbetsuppgifter. Du tycker om att samarbeta och sätter laget före jaget. Att kommunicera, hålla möten och vara där det händer är något du trivs med. Du är duktig på att fatta beslut och är van vid konflikthantering.

Ansökan
I rekryteringen samarbetar Mora IK med Clockwork Rekrytering. I denna process kan vi komma att tillämpa ett löpande urval och intervjua under ansökningstiden. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 april via www.clockworkpersonal.se

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Johan Göransson, tfn: 070-821 53 58

Vill du läsa mer om Mora IK så är du välkommen att besöka vår hemsida: www.moraik.se

Mer info
Område Mora
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mora IK är en förening där lagarbete är ett självklart ledord. Vi lutar oss mot vårt manifest som genomsyrar allt vi gör. Vi har en hög integritet och vi arbetar stolt för hela vår bygd. Vi har ett stort hjärta för klubben och ett stort samhällsengagemang. Vi bygger broar, inte murar. Den lokala förankringen är självklar och vår egen arena Smidjegrav ska vara en plats där alla ska trivas. Vi vänder inte kappan efter vinden. Vi står upp för det vi tror på. Vi är drivna och leder gärna utvecklingen av svensk ishockey vilket gör att vi är respekterade i den svenska idrottsrörelsen. Vi som arbetar för klubben kan intyga att det är tillsammans som vi är starka. Det är korta beslutsvägar och från tanke till handling går det ofta snabbt. Det är högt till tak och nära till skratt. Glädje och positivt tänkande är en förutsättning för framgång. Ungdomsverksamheten är den största delen av vår förening och skapar framtiden för Mora IK:s fortsatta utveckling. Vill du arbeta med utveckling av vår ungdomsverksamhet och bli en viktig nyckelspelare i vår förening? Nu söker vi en Ungdomsansvarig till Mora IK.