Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Revisorsassistent till LR Mora

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
LR Mora är en arbetsplats för engagerade konsulter. Tillsammans med vårt systerföretag LR Arboga är vi 19 anställda. Vi är lokala och nära våra kunder. Vi är också en del av nätverket LR Revision & Redovisning med styrkor och fördelar som en större organisation ger. Vi erbjuder tjänster inom redovisning, rådgivning, lön och revision. Våra kunder är främst små och medelstora ägarledda företag. Vi är en byrå som vill ligga i framkant inom våra affärsområden och vi jobbar kontinuerligt med att utveckla våra medarbetare och vårt tjänsteutbud. Rådgivningsområdet ökar och här fokuserar vi bla på bolagsfrågor, skatter, stöd till styrelser, digitalisering mm.

Vår arbetsplats ska vara en plats att känna sig hemma på och vi sätter stor vikt vid att du ska må bra och hitta en bra balans mellan arbete och fritid. Med stark vikänsla och lojalitet, tar vi hand om våra kunder och varandra. Vår verksamhet styrs utifrån våra kunders behov och vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar. Det ger en sann arbetsglädje. Med höga ambitioner och prestigelöshet hjälper vi våra kunder att lyckas, samtidigt som vi skapar en levande arbetsplats fylld med glädje och personlig utveckling. Vår närhet till kunden skapar oändliga möjligheter till insikter, kunskap och skratt.

Vi växer och söker nu en revisorsassistent till kontoret i Mora med start hösten 2024!

Dina arbetsuppgifter
Som revisorsassistent blir du en viktig medspelare i vårt team. Du arbetar i första hand med revision och rådgivning vilket innebär självständigt arbete men även ett nära samarbete med teamet och påskrivande revisor. Du kommer att arbeta med olika bolagsformer och kunder både på plats på kontoret och ute hos kund. För våra kunder är det viktigt att tänka på såväl företagets som företagarfamiljens ekonomi. Vi försöker ständigt ligga i framkant när det gäller digitalisering och utveckling i branschen där vi ser gärna att du har ett intresse av att vilja vara med och utveckla. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete där du har stora möjligheter att påverka din egen utveckling och inom några år kunna bli auktoriserad revisor.

Din profil
Vi söker dig som har en lämplig avslutad högskoleutbildning, yrkeshögskola eller annan likvärdig utbildning alternativt dokumenterad arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du behöver ha B-körkort då jobbet ibland innebär besök ute hos våra kunder som finns i Dalarna med omnejd. Vidare behöver du ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Du har lätt för att sätta dig in i nya system och digitala verktyg.

Vi jobbar i nära kontakt med våra kunder vilket förutsätter god kommunikation, social förmåga och känsla för service. Vi söker dig som är engagerad, positiv och som gärna tar egna initiativ. Vi tror att du är framåtsträvande, resultatinriktad och vet vad det innebär att hålla deadlines. Vidare ser vi att du är en ambitiös, drivande och flexibel person som tycker om att ta eget ansvar och har en förmåga att strukturera och effektivisera ditt arbete. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
LR Mora samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Maria Södergren, 0733-51 27 69. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 4 juni 2024. Varmt välkommen med din ansökan! Vill du läsa mer om LR Redovisning & Revision så är du välkommen att besöka vår hemsida www.lrrevisionmora.se.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.