Projektledare bygg och anläggning

Projektledare bygg och anläggning

Om oss
Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service. Mora kommun leder arbetet med regionens utveckling och vi har ett flertal processer igång för att flytta fram Moras redan starka position. Kommunen har cirka 1800 medarbetare inom en rad olika kompetensområden.

Teknik- och serviceförvaltningen ansvarar för drift, underhåll och förvaltning avseende gator, stadsnät, allmänna platser, mark, skog, kommunens anläggningar för idrott och fritid samt kommunens fastigheter, kostförsörjningen inom kommunens verksamheter, kommunens fordonspark och vikarieanskaffning till de kommunala verksamheterna. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund som tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och med medborgaren i fokus. Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare.

Enheten för infrastruktur förvaltar och utvecklar vägar, gator, parker, mark och stadsnät. Genomför kommunens investeringsprojekt inom bygg, anläggning och exploatering samt även mindre projekt inom löpande investeringsmedel.

Nu söker vi en kollega till vårt team inom infrastruktur. Du kommer att vara med och driva allt från kommunens större nybyggnationer och investeringar till mindre löpande projekt.

Dina arbetsuppgifter
* Ansvara för att leda, planera och genomföra projekt.
* Ansvara för rapportering till styrgrupp för projekt
* Ansvara och leda arbetet i projektgrupper
* Ansvara för att projekt genomförs inom tid, ekonomi och omfattning
* Ansvara och arbeta med uppföljning/styrning/kontroll av projekt och entreprenader
* Upphandla kommunens entreprenadprojekt
* Medverka i interna och externa utvecklingsuppdrag
* Utveckla rutiner för projektprocessen
* Upprättande av tjänsteskrivelser och föredra ärenden för kommunens förtroendevalda

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning inom bygg eller anläggning. Du behöver ha erfarenhet av beskrivningsverktyget AMA och grundutbildning i entreprenadjuridik. Du har eftergymnasial utbildning, YH-utbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant. Har du dessutom projektledarutbildning är det meriterande.

Vi ser gärna projekteringskunskap inom bygg, el, VVS, eller anläggning. Erfarenhet av fastighetsjuridik och fastighetsförvaltning är också meriterande. Erfarenhet av offentlig sektor och lagen om offentlig upphandling är meriterande. I rollen krävs att du har erfarenhet från entreprenadupphandlingar. För tjänsten krävs B-körkort.

Vi söker dig som tycker om att ta ansvar och driva projekt. Du är ansvarskännande med ett strukturerat och serviceinriktat arbetssätt där du prioriterar och planerar effektivt på kort och lång sikt. Du har en förmåga att skapa förtroende och samarbete genom goda relationer. Vidare ser vi att du tar initiativ till utveckling och har förmåga att bidra med engagemang och ett positivt förhållningssätt.

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erica Sundin. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 5 Februari 2023.

Mer info
Område Mora
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag 4 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service. Mora kommun leder arbetet med regionens utveckling och vi har ett flertal processer igång för att flytta fram Moras redan starka position. Kommunen har cirka 1800 medarbetare inom en rad olika kompetensområden. Teknik- och serviceförvaltningen ansvarar för drift, underhåll och förvaltning avseende gator, stadsnät, allmänna platser, mark, skog, kommunens anläggningar för idrott och fritid samt kommunens fastigheter, kostförsörjningen inom kommunens verksamheter, kommunens fordonspark och vikarieanskaffning till de kommunala verksamheterna. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund som tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och med medborgaren i fokus. Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare. Enheten för infrastruktur förvaltar och utvecklar vägar, gator, parker, mark och stadsnät. Genomför kommunens investeringsprojekt inom bygg, anläggning och exploatering samt även mindre projekt inom löpande investeringsmedel. Nu söker vi en kollega till vårt team inom infrastruktur. Du kommer att vara med och driva allt från kommunens större nybyggnationer och investeringar till mindre löpande projekt.